Who is Daisler?

Cine suntem?

Noi suntem Daisler Print House, o casă de tipărituri capabilă să răspundă oricăror provocări ai avea în domeniu. Pentru că funcționăm după aceleași principii după care funcționează și o familie. Asta pentru că la bază suntem (și nu doar declarativ) o familie.

Deservim o gamă largă de clienți și de nevoi. Asigurăm zilnic servicii de fotocopiere (xerox), birotică (listare, scanare, fax, îndosariere, laminare, spiralare, perforare, biguire, broșare, înfoliere) și vânzare directă de produse de papetărie (plicuri, pixuri, creioane, agende, folii, bibliorafturi, perforatoare, capsatoare etc.) în spațiul nostru situat pe strada Universității nr. 11 din Cluj-Napoca și producție publicitară (în deplinătatea definiției termenului) în spațiul de pe strada Avram Iancu nr. 20 din Cluj-Napoca. Evident, veți găsi toate produsele pe care le putem realiza în secțiunea de produse, nu le mai detaliem și aici.

Pe lângă aceste aspecte, avem cel mai inovativ și mai pus la punct showroom dedicat industriei tiparului de la nivelul municipiului Cluj-Napoca și unul dintre cele mai moderne din țară, un spațiu mare și deschis, modelat și accesorizat cu toate produsele pe care le putem realiza. Și mai avem și un punct de comercializare produse de patiserie, apă și cafea (pentru că și nouă ni se face foame).

Și dacă te-am convins măcar să vrei să ne cunoști, îți spunem că Daisler Print House vine de la familia Daiszler (z-ul s-a pierdut pe parcurs din rațiuni de comunicare), cea care a pornit pe drumul tipăriturilor în 2003. 

  • Distribuie pe