Căutăm #ambasadorulDaisler

Sau mai bine zis căutăm oameni faini, activi în comunitate, care fac lucruri și îi inspiră pe cei din jurul lor. Vrem să promovăm oamenii de valoare, așa că ne căutăm #ambasadoruldaisler pentru o lume mai bună.

Vrem sa știm cum a schimbat el/ea lumea, ce face în fiecare zi pentru a-i ajuta, inspira și impulsiona pe oamenii din jurul lui/ei. Arată-ne cum prin #gesturimici devenim #oamenimari.

Lui îi dăm un bean bag, ție un hamac și amândurora tot respectul nostru. Iar povestea sa o să ajungă mai departe și o să-i inspire și pe alții să facă mai bine .

#tuceaifăcutazicasăschimbilumea?

Ambasadorul

Propune-ți prietenii, vecinii sau pe oricine ai observat că face lucruri de apreciat. Cum?

  • Intră pe contul nostru de instagram – Daisler Print House
  • Arată-ne că ții la noi cu un follow
  • Repostează imaginea și dă-i tag ambasadorului propus de tine
  • Spune-ne cu care din valorile Daisler crezi tu că se identifică ambasadorul propus
  • Nu uita să dai sfoară în țară cu hashtagul #ambasadoruldaisler.

Știm că #ambasadoruldaisler e undeva acolo, așa că hai, ajută-ne să-l găsim!

 

Regulament concurs:

Art. 1. Organizator

Organizatorul este RILANDI SOFT SRL, cod unic de înregistrare RO15578500, nr de ordine în Registrul Comerțului J12/1858/09.07.2003, cu sediul în Sat Călățele, comuna Călățele, nr 303, județul Cluj, punct de lucru în Cluj Napoca, strada Universității nr 11/1, judetul Cluj, telefon/fax: 0264-432119, email: office@daisler.ro, web: www.daisler.ro, cont IBAN: RO03INGB0000999902348257, deschis la ING Bank, Sucursala Cluj-Napoca, unic proprietar al mărcii DAISLER PRINT HOUSE, înregistrată OSIM, reprezentată prin Daiszler Daniel, în calitate de Manager.

 

Art. 2. Drept de participare

La concursul “Căutăm #ambasadoruldaisler” desfăşurat în perioada 22.05.2018-22.06.2018, poate participa orice persoană fizică cu vârsta de minim 18 ani împliniţi, cu excepţia angajaţilor Rilandi Soft SRL, a terţilor implicaţi în realizarea şi implementarea materialelor dedicate concursului, precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul al II-lea inclusiv (copii, părinţi, fraţi/surori, soţ/soţie).

 

Concursul se desfășoară pe teritoriul României, pe site-ul de internet https://www.instagram.com/daislerprint/, iar premiile se acordă numai pe teritoriul României.

 

Art. 3. Durata concursului

Înscrierea în concurs pe site-ul https://www.instagram.com/daislerprint/ se face în perioada 22.05.2018-22.06.2018, inclusiv, conform condiţiilor menţionate în mecanismul de acordare. Anunțarea celor 2 câștigători se va face în data de 26.06.2018.

 

Art. 4. Mecanismul de desfasurare a concursului si de acordare a premiilor

Organizatorul acordă gratuit două premii constând în: 1 (un) beanbag Daisler, în valoare de 379 lei (TVA inclus), care se va acorda persoanei castigatoare a titlului de #ambasadoruldaisler, respectiv 1 (un) hamac Daisler, în valoare 299 lei (TVA inclus), care se va acorda persoanei care a nominalizat #ambasadoruldaisler.

Toate persoanele care vor sa participe la concurs se vor inscrie în prealabil la concurs pe site-ul de internet https://www.instagram.com/daislerprint/ și vor parcurge următorii pași pentru înscrierea în concurs:

           

1. Repostează fotografia concursului, preluată de pe site-ul de internet https://www.instagram.com/daislerprint/

2. În descrierea fotografiei, dau tag unui alt utilizator Instagram, ales de ei.

3. Răspund la întrebarea concursului: ”Ce valoare Daisler ilustrează ambasadorul propus de tine?”

4. Dau follow userului organizatorului @daislerprint pe site-ul de internet https://www.instagram.com/daislerprint/

5. Utilizează hashtagul #ambasadoruldaisler în postarea de mai sus și o fac publică

 

După îndeplinirea acestor pași, participanții intră automat în concurs. Câștigătorii vor fi aleși în urma unei jurizări. Jurizarea va fi făcută de Andi Daiszler, reprezentant Daisler Print House. Titulatura de Ambasador este una onorifică. Câștigătorul acestui concurs va fi ales pe baza valorilor pe care juriul le va  identifica la el/ea, indiferent de numărul de urmăritori sau de like-uri. Titlul obținut astfel nu garantează acestuia/acesteia că vorbește/postează în numele Daisler Print House, că poate folosi logo-ul sau sloganul care aparțin companiei Daisler Print House în nici o ipostază cu excepția situației în care acest lucru este menționat expres, in scris, de catre organizator.

 

Premiile acordate nu se cumulează cu alte promoții de reducere și discounturi și pot fi revendicate în punctul de lucru al organizatorului  – în cazul în care câștigătorii au domiciliul în Cluj-Napoca sau trimise printr-un serviciu de curierat ales de organizator – în cazul în care câștigătorii au domiciliul pe teritoriul României, excluzând Cluj-Napoca. Costurile de transport vor fi acoperite de organizator.

 

Premiile acordate vor trebui să fie revendicate de către câștigători până la data de 11.07.2018, după această dată organizatorul rezervându-și dreptul de a anula acordarea acestora.

 

Art. 5. Condiții de validitate

Pentru a beneficia de acest concurs, userii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • să aibă capacitate juridică deplină de exerciţiu la data participării;
  • să aibă vârsta de minim 18 ani impliniți;
  • să nu fie angajați ai RILANDI SOFT SRL, ai terților implicați în realizarea şi implementarea materialelor dedicate concursului sau rudă cu unul dintre angajaţii acestora până la gradul al II-lea de rudenie inclusiv (copii, părinţi, fraţi/surori, soţ/soţie);
  • să acceseze site-ul de internet https://www.instagram.com/daislerprint/ și să îndeplinească pașii concursului descriși în Art.4 până în data de 22.06.2018, inclusiv;

 

Art. 6. Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator şi participanţi, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente de la sediul Organizatorului.

 

Art. 7. Prelucrarea şi stocarea datelor personale

Organizatorul este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal sub nr. 37183.

Organizatorul recunoaşte participanţilor drepturile prevăzute de art. 12, 13, 14, 15, 17, 18 şi anume dreptul la informare, de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul  acestora de a nu fi supuşi unei decizii individuale, dreptul de opoziţie, de a se adresa justiţiei, de a solicita modificarea sau ştergerea datelor, printr-o cerere scrisă, datată, semnată, trimisă la punctul de lucru al organizatorului din Cluj-Napoca, str. Universitatii, nr 11, ap 1, jud Cluj, conform Legii nr. 677/2001.

Avand in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului European de Protectie a Datelor cu Caracter Personal, organizatorul va colecta urmatoarele date ale persoanelor participante la concurs: nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon, atat in vederea validarii rezultatelor concursului, cat si pentru livrarea premiilor.

Participarea la concurs prezumã cunoaşterea Regulamentului şi acordul participantului pentru clauzele acestuia.

 

Art. 8. Forţa majoră

Pentru scopul acestui Regulament, forţa majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament.

Organizatorul, dacă invocă forţa majoră, este obligat să comunice participanţilor la concurs, în termen de 5 (cinci) zile de la apariţia cazului de forţă majoră, existenţa acestuia.

 

Art. 9.  Dispozitii finale

Acest regulament oficial este întocmit de RILANDI SOFT SRL şi va fi adus la cunoştinţă publicului, conform legislației în vigoare în România, fiind disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit, începând cu data de 22.05.2018 la sediul Organizatorului si pe site-ul de internet www.daisler.ro/blog/. De asemenea, un exemplar al regulamentului poate fi solicitat în scris la adresa punctului de lucru al organizatorului din Cluj-Napoca, str. Universității, nr 11, ap.1, jud Cluj, sau pe e-mail la adresa office@daisler.ro.

 

RILANDI SOFT SRL îşi rezervă dreptul de a modifica modul de derulare a concursului, dreptul de a întrerupe oricând desfăşurarea concursului, precum şi dreptul de a modifica şi/sau de a schimba şi/sau de a completa prezentul Regulament oficial, fără ca participanţii să aibă dreptul la despăgubiri.

Cu excepţia cazurilor în care Regulamentul prevede altfel, toate şi oricare dintre modificările Regulamentului vor intra în vigoare numai după ce ele sunt afişate la sediul Organizatorului și în punctele de lucru participante la promoție, precum și pe site-ul de internet www.daisler.ro/blog/

Prin participarea la promotie, participanţii îşi dau acordul cu privire la respectarea tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament.

Beneficiarii nu au posibilitatea primirii contravalorii în bani şi nici nu pot solicita modificarea parametrilor promoţiei.

 

În cazul unor erori de tipar sau altfel de erori, Organizatorul şi orice altă persoană fizică sau juridică implicată sunt exoneraţi de orice răspundere.

 

Acest concurs se desfășoară pe platforma online www.instagram.com și nu este asociat, sponsorizat sau administrat de Instagram. Organizatorul și participanții, prin înscrierea în concurs, eliberează de orice fel de responsabilitate pe instagram.com.

 

RILANDI SOFT SRL

Data 22.05.2018