n+1 motive pentru care #meritiunbeanbag

Cu toții știm că un bean bag e confortabil, schimbă aspectul camerei în care îl așezi, e versatil și ajunge să te reprezinte în multitudinea de mobilă obișnuită pe care o găsești în casă, birou ori apartament. Și e și cool.

Și dacă stai puțin să te gândești, vei realiza că există o tonă de motive pentru care și tu #meritiunbeanbag, nu? Ca de exemplu:

1. Când vii de la sală și simți că nu te mai poți mișca. Intri în casă și singurul lucru pe care ți-l dorești e să te arunci pe bean bag, să te relaxezi și să-ți recuperezi forțele pentru că #meritiunbeanbag.

2. Când te desparți de jumătatea ta (îi vom zice sfert pentru că evident nu era jumătatea ta) și singurul lucru pe care vrei să ți-l lase când se mută e bean bag-ul. Ce mai contează că e roz ori negru? Un lucru e cert, tu  #meritiunbeanbag.

3. Când atingi deadline-ul proiectului la timp. Numai stresul pe care l-ai avut pe ultima sută pe metri ți-a epuizat puterile! Până la urmă, ai învins procrastinarea și asta dovedește că #meritiunbeanbag. 

4. Când în sfârșit pleacă prietenii de la petrecerea dată la tine. Și recunoaște, abia așteptai să scapi de ei, să-ți poți limpezi mintea în liniște, tolănit pe bean bag-ul preferat. Oricât de dragi ți-ar fi, nu merge nimeni a doua zi la muncă în locul tău. Și tu #meritiunbeanbag.

5. Când vrei să-ți recuperezi canapeaua de la cățelul sau pisica ta. Știi că trebuie să faci o concesie și oricum ar fi cineva are nevoie de un culcuș nou. Deci, o situația ideală pentru când #meritiunbeanbag.

6. Când ai chef de un picnic în curte. Dar nu ai pături sau ai, dar sunt la spălat. Sau ai alte pături, dar afară nu de mult tocmai a plouat și pământul încă e umed. O să simți asta prin bean bag? Exact. #meritiunbeanbag

7. Când ai un brand și vrei să-l expui. Adică să te dai puțin mare, dar doar puțin. Și să arăți că te identifici cu brandul ăla și ești mândru de el. Poate ai un festival sau alt eveniment, ori un rock band, ori un bar de care vrei să afle oamenii. Bean bag-urile astea dau tare bine în poza pe care o vor vedea și ceilalți. Deci #meritiunbeanbag.

8. Când ai de prezentat la școală un proiect propriu. Și tu nu ai pregătit nimic. Apari cu bean bag-ul și spui că design-ul e al tău, de la concept la idee.  Mai ales că pe el scrie numele tău (caz preluat din întâmplare adevărată). Evident #meritiunbeanbag.

9. Când ai refuzat să pleci la concertul de la scenă ca să nu-ți pierzi locul. Știi vânătoarea aia de bean bag-uri și hamace la festivaluri și concerte? Știi că niciodată nu e unul liber? În momentul ăla de disperare, un concert ratat e un preț mic plătit pentru a-ți păstra locul. Ai toată viața înainte, concerte mai vezi tu. Dar la finalul unei zile de vânătoare, evident, #meritiunbeanbag

10. Când aștepti după ea “5 minute” să se machieze. Care se fac 10. Apoi 15. Apoi 30… și începi să te simți ca pe holurile mall-ului. Doar că aici poți să aștepți comod. Pentru că #meritiunbeanbag.

11. Când vrei să-ți schimbi locul de dormit. Ai adormit deja în pat, pe canapea în living, poate și cu capul pe masa din bucătărie și în bus, în drum spre casă. Ai o perioadă atât de plină, încât nu te mai poți bucura de un somn care te împlinește. Așa că măcar mai schimbi locul. #meritiunbeanbag.

12. Când ești event organizer și nu ajungi acasă cu zilele. Pentru că în principiu pleci printre ultimii în timpul pregătirilor, și ajungi printre primii. În cele mai pline zile, ce rost mai are să mergi acasă? Practic, îți pregătești bagajul și poți campa în birouri. Pe bean bag. #meritiunbeanbag.

13. Când afară plouă și ești trist. Și știi că de acum va ploua mult. Cei care vor să te supere vor spune că e vreme obișnuită pentru lunile de toamnă, dar ție oricum nu-ți place. Așa că îți iei cartea preferată în brațe, cana cu ceai și pătura aia călduroasă și te bucuri de toamnă, doar că nu tocmai în mijlocul aversiunilor ei. #meritiunbeanbag.

Acum, că ți-ai dat seama la câte situații nu te-ai gândit încă și că sacul pufos e mai util decât credeai, hai la Daisler Print House să ți-l iei pe al tău. Sau să-ți faci design-ul ăla de care sigur n-o să mai aibă nimeni. Caută secțiunea bean bag-uri pe site.

Sigur ai și tu un motiv special pentru care #meritiunbeanbag..  Ne ajuți să completăm lista? Scrie-ne pe Facebook :)