Cadouri pentru colegii tăi: 4 idei de daruri potrivite pentru fiecare ocazie

Colegii de birou sunt cei alături de care îți petreci timpul zi de zi, sau cel puțin interacționezi online pentru ședințele firmei. Deși poate nu ești familiarizat cu gusturile lor personale, există situații când trebuie să le oferi câte un cadou, de exemplu cu ocazia unei aniversări sau a unei promovări.

 

Darul pentru un coleg sau o colegă de serviciu nu trebuie să fie neapărat unul foarte scump sau extravagant. Poate fi și un obiect simbolic, care să aibă și un rol practic, util. 

 

Ți-am pregătit o listă cu daruri potrivite pentru orice ocazii, din care vei găsi cu siguranță pe cel mai nimerit, care îl va care binedispune pe cel sau cea cu care petreci timpul la birou!

Cadouri personalizate, pentru momentele aniversare

Obiectele sau accesoriile personalizate sunt potrivite în mod deosebit pentru cei cu care ai o relație amicală sau colegială, deci un astfel de cadou este perfect pentru oricare dintre colegii tăi. În plus, un astfel de dar poate fi pregătit cu ocazia zilei de naștere a unuia dintre cei de la birou, din partea întregii echipe. 

 

De exemplu, un tricou personalizat poate fi imprimat cu un mesaj amuzant sau, de ce nu, cu un îndemn colegial. Dacă este oferit din partea unei singure persoane, acest obiect cu valoare simbolică poate să întărească relația de amiciție dintre doi colegi, datorită conceptului și textului original imprimat. 

 

Sursa foto: Daisler

 

O altă ocazie potrivită este de exemplu cea în care pregătiți cu toții cadourile Secret Santa de la birou. Astfel de cadouri personalizate pot fi, în funcție de valoarea bugetului, fie un breloc sau un memory stick, fie o cană, un glob de sticlă pentru Crăciun, fie un suport personalizat pentru creioane ori alte accesorii simpatice și practice. 

 

Personalizarea cadoului este cea care va crește valoarea în sine a cadoului oferit, și va face ca relația de colegialitate între voi să crească și mai mult!

Accesorii sport, pentru ieșirile în aer liber

Dacă între colegii de la job există persoane pasionate de natură, sport și de ieșirile în aer liber, cele mai potrivite cadouri sunt cele care au legătură cu această pasiune a lor. Poți alege pentru ei fie un tricou sau o bluză de trening, fie mănuși pentru bike, fie o eșarfă, pătură sau bețe pentru drumețiile de pe munte. 

Sursa foto: Daisler

 

Acestea accesorii sportive sunt potrivite însă și pentru momentele de team-building sau orice evenimente outdoor pe care le realizați împreună cu echipa.

 

Dacă dorești să personalizezi oricare dintre aceste obiecte, trebuie să știi că există metode de imprimare pentru mai multe tipuri de materiale. Printre acestea se numără textilele, lemnul, sticla sau metalul, deci nu trebui să îți faci griji în privința suportului ales, pe care să gravezi ceea ce vrei să transmiți. Tot ce vei avea de făcut este să decizi care este cel mai potrivit mesaj pe care îl vei imprima, și să alegi suportul potrivit. 

Accesorii de scris, pentru iubitorii de tradiții

Agendele, pixurile sau orice instrumente și accesorii de scris sunt potrivite în special pentru cei cărora le place să-și noteze totul pe hârtie. De exemplu, anumite persoane îndrăgesc să își treacă într-un notebook programul zilnic sau săptămânal, dar și notițele de la ședințe sau task-urile pe care le au de realizat. 

 

La fel de potrivit poate fi, pentru un coleg mai de modă veche, un set cu instrumente de scris cu cerneală și peniță, sau un etui în care să le păstreze pe toate cu ușurință. Acest dar poate fi potrivit și drept obiect decorativ, pentru a înfrumuseța biroul celui care îl primește, și este ideal pentru zile de naștere sau onomastici. 

Sursa foto: Daisler

 

La fel, o agendă personalizată cu numele unei sărbătorite poate fi un dar potrivit pentru aniversarea acesteia, pe care ea îl va putea folosi și pe post de jurnal, spre exemplu. 

Sursa foto: Daisler

Rame sau trofee, pentru realizările profesionale

Dacă ai colegi ambițioși, cele mai potrivite cadouri pentru ei sunt cele care îi ajută să etaleze cu mândrie pe birou sau acasă realizările profesionale. Astfel, o ramă de tablouri, simplă și în culori naturale, este cea mai potrivită pentru a expune pe perete o diplomă cu care se  poate lăuda. 

 

La fel, un cadou potrivit pentru colegul care e proaspăt tătic sau pentru tânăra mămică de la sediu este un album sau o ramă foto. Acesta poate fi cel mai frumos dar, deoarece îl va ajuta să păstreze aproape, în orice clipă, imaginile cu cei dragi din familie. 

 

Cu siguranță vei fi inspirat să alegi cadourile cele mai potrivite pentru colegii de birou, dintre aceste numeroase oferte! Nu îți mai rămâne de făcut decât să te orientezi spre momentele cele mai potrivite pentru a oferi aceste daruri.