Ce cadou poți face unei femei speciale din viața ta: 14 idei pentru orice vârstă

Ce poate fi mai frumos decât un cadou care ajunge la ea pentru a marca un moment plin de semnificații? Un dar personalizat, gândit și realizat special pentru a-i bucura sufletul și pentru a fi păstrat ca amintire a unui moment magic. Astăzi există posibilitatea conceperii unor surprize unice.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești la semnificația momentului, la gusturile și la personalitatea ei. Știi ce îi place? Știi unde să găsești ceea ce crezi că o va face fericită? Dacă nu ai idei și nici nu știi unde trebuie să cauți, îți oferim noi o serie de sfaturi care te pot ajuta să oferi un cadou minunat persoanei iubite. 

1. Afișe și postere

Pentru persoanele tinere, pasiunea pentru anumite trupe sau activități desfășurate ca hobby-uri poate fi intensă. Vrei să o răsfeți și să aibă o amintire inedită? Poți opta pentru realizarea unui afiș special pentru a-i pune în valoare calitățile sau un poster care să o reprezinte. 

2. Notebook și accesorii

Ai o femeie care lucrează ore bune la birou? Este o femeie modernă, antreprenoare sau pur și simplu o femeie ambițioasă? Îți sugerăm să optezi pentru un cadou util și frumos. Îi poți realiza coperta agendei și îi poți achiziționa și accesoriile necesare, apoi găsești varianta perfectă pentru personalizarea lor. Se va bucura și se va simți apreciată ori de câte ori va vedea agenda pe birou. 

Ai și alte variante de accesorii pentru birou din care poți alege ceea ce are nevoie și pe care de asemenea le poți personaliza. 

3. Rețetare 

Poți realiza o comandă specială pentru o agendă tip rețetar dacă știi că este pasionată de gătit sau din contră poate fi un dezastru în bucătărie. Indiferent de tipul de rețetar vei avea de unde alege. Toate au design plăcut, sunt extrem de ușor de folosit și pot fi un cadou perfect pentru iubitorii gastronomiei, un mod unic de a păstra în timp propriile rețete pe care să le transmită copiilor. 

Sursa foto Pexels:

https://www.pexels.com/photo/anonymous-man-preparing-notebooks-for-sending-by-post-4464489/

4. Albume foto

Amintirile de preț sunt în continuare păstrate și în format fizic. Așa că poți achiziționa un album foto deosebit în care să așezi câteva dintre momentele inedite petrecute împreună. 

Acest cadou poate fi oferit atât tinerelor, cât și femeilor trecute de prima tinerețe. 

5. Personalizarea biroului de acasă

Un cadou inedit pentru o femeie tânără, care lucrează de acasă și are un spațiu în living pentru birou, poate fi personalizarea acestuia. Un tapet cu imagini predefinite sau unul cu mesaje și design care știi că i se potrivesc vor bucura ochii, dar și sufletul. Dacă alături îi oferi agenda și accesoriile potrivite, biroul va fi un spațiu mirific de lucru. 

6. Bean Bag

Vă place să petreceți serile de film în fața canapelei sau a șemineului? Fotoliile Bean Bag Daisler sunt ideale și comode. Le poți folosi în interior sau în exterior, în grădină spre exemplu. Sunt practice și pot fi un cadou unic. Ai de ales dintre zecile de modele sau îi poți crea propriul design. 

7. Music Player Spotify

Piesa ei preferată poate fi acum păstrată sub formă de decorațiune. Suportul de plexiglass de 3 mm, cu prindere facilă, este rezistent. Fiind o decorațiune de interior va atrage atenția celor care o vor observa. 

8. Harta lumii la picioarele ei

Pe măsură ce va înlătura țările prin care a fost în vacanță sau pe unde a ajuns cu munca, vor rămâne noi zone de explorat împreună, pe hartă, în aventuri amuzante, cu farmecul aferent. 

Poate fi un cadou minunat pentru orice exploratoare cutezătoare, o nouă oportunitate de a face planuri și de a vizita virtual, pentru moment, lumile minunate pe care vreți să le vedeți împreună pe viitor. 

Sursa foto Pexels:

https://www.pexels.com/photo/3-women-drinking-hot-coffee-6925378/

 

9. Vouchere cadou

Un astfel de cadou poate fi folositor la orice vârstă. Codul de pe voucher care poate fi folosit o singură dată, este ideal pentru femeile care știu ce vor și decid să realizeze produse cool sau personalizate. 

10. Cămașă cu broderie unică

Femeile nu au niciodată suficiente haine pentru momentele și evenimentele de la birou. Poți să te decizi pentru oricare dintre culorile simple, uni, dar ai ocazia să o impresionezi cu o cămașă cu broderie care să îi definească personalitatea. 

Tot la capitolul articole vestimentare poți opta pentru hanorace, tricouri, șepci și orice îți mai dorești să personalizezi. 

11. Căni minunate

O declarație de iubire poate fi făcută și cu ajutorul unei căni cu model unic. O amintire de preț cu voi doi, imprimată pe cană sau un mesaj de importanță majoră o pot înduioșa de fiecare dată când va bea ceai sau cafea. 

12. Șorțuri de bucătărie

Dacă ai în viața ta o femeie căreia îi place să gătească și oferă mese copioase la fiecare eveniment organizat în familie îți recomandăm să îi comanzi un șorț de bucătărie cu mesaj special creat pentru ea. Este un cadou util, care se potrivește indiferent de vârsta viitoarei posesoare. 

13. Puzzle

Un puzzle cu fotografia voastră preferată poate fi un cadou inedit. Imediat ce îl va face și va vedea ce conține va fi încântată. 

Nu doar iubitei îi poți face un astfel de cadou. Și o femeie în vârstă se va bucura dacă va primi cadou la aniversarea nunții de aur un puzzle cu fotografia de la nuntă. 

14. Website de prezentare

O idee originală și ceva mai costisitoare este investiția într-un website de prezentare, mai ales dacă este o persoană pasionată de social media și își dorește o carieră în domeniul digital. 

Este o investiție care se va amortiza rapid și care cu siguranță va reprezenta o oportunitate pentru cineva care are conținutul digital la degetul mic. 




Gestul de a oferi cuiva un cadou aduce împlinire sufletească. Vei vedea surpriza, bucuria, fericirea, vei simți emoția și vei trăi la cote înalte momentul. Dacă vrei să oferi un cadou cu adevărat minunat și nu ai nicio inspirație, noi îți oferim posibilitatea de a alege din cele 14 variante. Tot ce trebuie să faci este să găsești darul ideal, ținând cont de personalitatea și gusturile ei. 




Oricare dintre aceste cadouri poate fi oferit în orice împrejurare. Indiferent de alegere darul personalizat va fi o surpriză minunată.