Calendarul Cluj365 este gata pentru 2017

Ediția a patra a calendarului Cluj365 vine la pachet cu peste 60 de evenimente prenotate printe care Untold Festival, Jazz in the Park, Electric Castle, Zilele Clujului, Campionatul European de Baschet, Campionatul European de Gimnastică, Zilele Someșului, Cluj Shorts, TIFF, Comedy Cluj, Zilele Culturale Maghiare și multe, multe altele (pe cuvânt). Așa că în mod cert trebuie să-l pui pe perete ca să te ajute să-ți faci programul social.

Calendarul Cluj365-2017

Are inclusiv trecute sărbătorile legale (Paștele, 1 Mai, 1 Iunie) și cele nelegale de care ne legăm an de an (Halloween, Black Friday etc).

Un cadou mai bun nici că se putea

Toate evenimentele au fost colectate cu grijă de la organizatorii lor, fără ca cineva să aibă de suferit în timpul acestui proces. Nu există costuri pentru ca evenimentul tău să fie trecut în calendar.

Cluj365 are și spațiu suficient ca să poți nota în el diverse chestii pe care le consideri importante pentru tine (o recomandare bine venită și bine primită din partea Inei Gălăteanu). Sau pe care să-l folosești ca să desenezi, orice vrei tu.

Mai mult decât atât, fiecare lună are câte un desen original realizat de designerii Daisler Print House, un fel de bonus pentru voi (sunt foarte simpatice desenele, o spun copii de 3-6 ani rugați să ajute la conceperea lor).

Calendarul are un preț unic (doar 30 de lei), ultra-competitiv cu toate celelate calendare de pe piață care înfățișează poate colțuri din natură sau poze cu pisicuțe, dar le bate pe toate la capitolul utilitate și unicitate.

Va fi una dintre atracțiile apartamentului, casei sau camerei tale, cu certitudine, iar toți invitații te vor întreba de unde-l ai (pe încercate).

Suplimentar, am introdus și Ziua Ritei în calendar, nu de alta, dar poate că pentru o zi te vei mai gândi și la alții (în definitiv, cine-i Rita? :) ).

Este gata de livrare toată săptămâna, astfel încât să ajungă la tine până la Crăciun.

Comandă-l acum!

PS: Dacă evenimentul tău nu e trecut în calendar, nu e nici o problemă. Mai poți să ne spui de evenimentul tău pe email andi@daisler.ro și ne vom asigura că-l vom trece în edițiile următoare.

Cluj365 este un produs original marca Daisler Print House, promovat de Clujlife.com, pentru al patrulea an consecutiv.