A revenit blogul!

Cu un articol nou pe el, am mai urcat produse cool pe site (că doar ne cunoașteți) și nu în ultimul rând am mai susținut niște lucruri faine. Cum sunt următoarele.

Pilotul Vlad Miculici și copilotul Alexandru Giușcă au luat startul în Transylvania Rally, care a răsunat la început de mai în tot orașul și nu numai. 541.74 de kilometri au fost de parcurs, iar echipa susținută de #TeamDaisler a terminat pe locul 5 din 25 de echipe.

Better luck #nexttime.

Raliu

Apropo de noroc, să știți că norocul n-are nimic de-a face cu dezbaterile. Cluj Open, campionatul de dezbateri ce a avut loc între 13 și 15 aprilie, a însumat un total de 24 de echipe. Evenimentul a fost organizat de Bălcescu Debate Club, clubul de dezbateri al Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Cluj-Napoca. Misiunea clubului este de a educa tinerii în spiritul unei culturi a dialogului și comunicării, evident, sprijinit de Daisler Print House.

Debate

Tot alături de minți tinere și strălucite am fost la Robotics Championship, în Oradea, unde am susținut echipa clujeană Team Vision. Studenții de la Universitatea Tehnică Cluj Napoca s-au clasat pe locurile 1, 3, 4 și 5 la diferitele etape din competiția de robotică desfășurată în perioada 13 – 15 aprilie.

Robotica

 

V-am spus oare cât de cool e proiectul celor de la FoodWasteCombat? Să te lingi pe degete nu alta. Practic, e vorba despre o inițiativă de reducere a risipei alimentare cu care se confruntă societatea actuală, în România fiind aruncate lunar la gunoi aproximativ 10 kg de mâncare/persoană.

Astfel, cei de la Food Waste Combat se oferă sa adopte legumele “urâte”, organizând cine comunitare în care salvează alimentele inestetice de la risipă. Ei colaborează cu supermarketuri si organizează campanii de creștere a nivelului de conștientizare asupra acestei probleme în școli si licee. Și apoi cu ajutorul unor chefi talentați fac din bucatele strânse preparate delicioase pentru toată lumea.

O săptămână întreagă a fost dedicată acestei inițiative, în perioada 16-21 aprilie. Și pentru că atunci când ajuți oameni ești  mai fericit, iată-i pe cei de la Food Waste Combat zâmbind larg, în tricouri Daisler.

Food Waste

Am fost alături de Organizația Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca în cadrul a două evenimente cu impact social: Road Safety și Sănătate în pași de dans. Road Safety, o campanie de informare și educare a cetățenilor în vederea acordării primului ajutor în spațiul rutier, a reușit să achiziționeze, prin sponzorizarile primite, 4 manechine pentru exersarea resuscitării. 

Road Safety

Sănătate în pași de dans, un alt proiect de voluntariat al studenților, propune cursuri în stiluri de dans precum vals vienez, tango, bachata și multe altele.

În materie de muzici interesante, credem că poate n-ar strica să vă spunem că suntem partenerii Soundart Festival. De doi ani. Soundart Festival  propune o formulă inedită, promovând muzica experimentală modernă. Festivalul va avea loc/a avut în Cluj-Napoca între 10 și 12 mai, cu trupe mari precum ucrainienii de la Stoned Jesus, una dintre cele mai cunoscute trupe de stoner rock/psychedelic din Europa de Est. Alte formații consacrate  ce vor concerta sunt Somali Yacht Club (Ucraina), Lowbau (Austria) și Purple Dino (Grecia).

Reset

Târgul caritabil Re:set your closet a avut loc la Bastionul Croitorilor, ca parte a campaniei #wheelsforlife, prin care se dorește strângerea de fonduri în vederea achiziționării unei ambulanțe pentru SMURD.  La târg au fost expuse haine din garderobele expozanților, dar și accesorii hand made sau decorațiuni de la designeri clujeni.

Una peste alta, am fost ocupați, așa cum stă bine oricărei firme în această perioadă.

Să ne citim din nou și nu uitați să vă abonați la newsletter-ul Daisler. Acolo scriem frumos, nu spam-ăm și vă trimitem informații proaspete despre produse și despre noi. Și nu uita să ne scrii pe FB sau direct la contacte, aici.