Iulie pe daisler.ro

Sunt câteva zile în această lună în care merită să faci altfel de lucruri. Și poate chiar să le treci în calendar ca să nu le uiți. 

10 iulie – Ziua de mers în hambar

Aceasta este ziua perfectă pentru a lua familia și prietenii de mână și de a pleca împreună în hambar. Pentru că de ce nu? Adevărul e că acum că stai să te gândești, n-ai mai fost niciodată într-un hambar. Caută-l pe cel mai apropiat și ... du-te. 

13 iulie – Ziua EmbraceYourGeekness

Ziua asta este pentru a ne aprecia prietenii pasionați de tehnologie care nu se dezlipesc de calculatoarele lor. Dacă ești tu acel geek sau știi pe cineva, acesta  este cadoul perfect pentru a celebra ziua:

 geek t-shirt

17 iulie – Ziua Emoji

Acei omuleți care trăiesc în mesajele noastre trimise zilnic au și ei o zi al lor. Te provocăm sa ne trimițiun mesaj folosind doar emoji pe instagram la @daislerprint. Noi vom darepost la cele mai cool mesaje!

20 iulie – Ziua de ATrage un Pui de Somn

Așază-te pe un șezlong în curte, întinde-te pe o pătură pe plajă, strânge un hamac între doi copaci sau stai în pat. Este ziua de tras un pui de somn, momentul pentru a te relaxa.

29 iulie – Ziua Imnului Național

La sfârșitul lunii celebrăm unitateadin Revoluția Română de la 1848 cu ”Deșteaptă-te române!”. Este o zi frumoasă pentru a celebra că suntem români și pentru a petrece timpul cu cei dragi, așa cum știm doar noi.

30 iulie – Ziua Prieteniei

Contactează prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult, colegii de liceu, de facultate sau prietenii din copilărie. Petrece timpul cu ei altfel și ține-i pe cei dragi aproape. Pentru acei prieteni adevărați avem o pernă  care definește prietenia adevărata:

 friendship

Tu cum plănuiești să sărbătorești aceste zile altfel?