Produse noi în magazinul daisler

Tricourile Daisler

Cu o țesătură care lasă pielea să respire în special în sezonul cald în care ne aflăm și cu o croială mai mult decât modernă care e mai lungă în partea din spate (în cazul modelelor de fete), tricourile Daisler sunt ultimul hit din magazinul nostru online. Spunem asta pentru că am găsit tricourile de cea mai bună calitate pe care să le putem personaliza așa cum îți dorești. Culori vii, modele curajoase și tricouri din bumbac subțire de cea mai bună calitate de pe piață, care rezistă la spălări multiple. Garantat. Așa că încearcă-le fără emoții. Disponibile pentru personalizare în culorile alb, gri și negru.

Tricourile Daisler

Sacoșele Daisler

La fel ca tricourile noile sacoșe Daisler nu se scămoșează, sunt realizate dintr-un bumbac mai dur și de acum rezistă mai mult la spălări și purtări. Pe verificate. Caută cele mai inedite concepte grafice pe care le găsești și trimite-le încoace pentru ca noi să-ți putem realiza sacoșa ideală. Fie că vorbim de o sacoșă pe care să o iei cu tine atunci când ieși din casă la cumpărături sau de excursiile pe care le-ai programat vara asta, sacoșele Daisler sunt the next thing. Pentru că la noi calitatea primează.

 Sacoșele Daisler

Pixurile de lemn

Suntem convinși că ai mai văzut pixuri de plastic, dar facem pariu că pixuri de lemn ca ale noastre n-ai mai văzut. Sunt realizate dintr-un material care provine din surse verificate și acreditate (lemn produs în alte țări) și grație culorilor vii în care este produs asigură plusul de care ai nevoie. Disponibil în mai multe culori, toate cu pastă albastră.

Pix de lemn 

The Baseball Cap by Daisler (în curând)

Sunt the real deal. Pe verificate. Importate de peste mări și țări și personalizabile cu logo-ul sau textul tău, șepcile tipul Baseball Cap vin întotdeauna cu cozorocul drept. Disponibile în curând în magazinul virtual în culoarea neagră și în două mărimi, S/M, respectiv L/XL.  

Sunt doar câteva dintre produsele la care am lucrat în perioada asta și pe care le-am lansat cu gândul la calitate.

Full Cap

 

Navighează fără reținere în magazinul daisler aici.