Despre oameni și hamace

Mai ales că în ultima perioadă merg mână în mână.

Hamacele sunt o adiție nouă în colecția de produse Daisler Print House. Trebuie să spunem din start că hamacele noastre nu sunt Made in China. Și suntem printre puținii vânzători de hamace din țară care pot spune asta (pe verificate). Hamacele noastre sunt made in Cluj.

Dar hai să-ți mai spun un lucru cool despre hamacele noastre: sunt 100% personalizabile și vin la pachet cu tot ce îți trebuie pentru a le agăța direct de pomi, stâlpi sau cine știe ce spațiu inedit de relaxare ai mai descoperit între timp fără a lăsa urme(exact). Și are chiar și celebrele tree hangere. Iar în materie de personalizare, vorba poetului: The sky is the limit. Poți să îți personalizezi hamacul complet folosind șablonul pe care ți-l punem la dispoziție sau ne poți lăsa pe noi să facem asta. De exemplu, ți-ai putea dori un hamac care seamănă cu o banană sau unul care pare că e o creangă de copac, ori un hamac cu supereroul tău favorit, Kick-Ass ori Deadpool (am nimerit, așa-i?)

Mai trebuie să știi că hamacele semnate de noi sunt super ușoare (sunt confecționate din material textil și cântăresc sub 1 kilogram) se montează rapid și se demontează și mai rapid. Te mai sfătuim să îl ferești de flacără deschisă, de obiecte ascuțițe, susbstanțe care-l pot păta sau deteriora și îți va fi cel mai bun și de încredere prieten din kit-ul tău de ieșiri în natură.

Și-ți mai zicem ceva. Vrei un hamac? Câștigă-l!

Acum, că ți-am trezit interesul și curiozitatea, ce-ai zice să câștigi un hamac de la Daisler Print House?

Cum ți s-ar părea ca Daisler să te echipeze cu un hamac de festival și să te pregătească pentru distracțiile din toiul verii? Ei bine, scoatem la concurs un hamac personalizat! Adică vei câștiga inclusiv 3 ore pe care le vei petrece cu un designer Daisler Print House (la sediul Daisler sau la distanță) pentru ca hamacul tău să fie cel mai tare din parcare.

Ce trebuie să faci? Simplu:

- te abonezi la newsletter (te va menține la curent cu toate noutățile noastre)

- și să trimiți o poză cu locul ideal în care ai agăța hamacul Daisler (pe pagina Facebook).

Vom anunța câștigătorii prin tragere la sorți organizată pe 19 august, însă varianta old school, cu numele participanților eligibili scrise pe bilețele de hârtie și realizată printr-un live pe pagina noastră de Facebook. Nimic nu poate fi mai atipic și transparent de atât!