Tabloul "piesa noastră". Sau a voastră

Acum depinde evident și care e piesa voastră. A noastră, de exemplu, este "Ingrid Michaelson - You and I". Cumva ne-am regăsit în versurile piesei, în linia melodică (de fapt e doar o repetiție molcomă a unor acorduri de mandolină) și două voci suave (pe lângă Ingrid regăsim și vocea lui Jason Mraz) care se împletesc perfect peste acest sunet. Dar hei, vorba aia, nu sunt cunoscător.

Ingrid Michaelson - You and I - transcriere bidimensională a undelor audio

Ingrid Michaelson - You and I

Ceea ce vreau doar să subliniez e modalitatea ingenioasă prin care puteți obține un altfel de amintire a voastră, a cuplului, dacă vreți. Fie că e vorba de Metallica sau de Direcția 5 (așa-i că și tu cunoști pe cineva care a ales Direcția 5 la nuntă? :) ), ideea e că fiecare are o piesă cu care rezonează. Și pe care acum o poate pune pe pereți într-o formă cel puțin inspirațională.

tabloul piesa voastră

Aici intervine creativitatea colegilor de la departamentul design, care au născocit tablourile "piesa noastră", ideale pentru niște momente creative. Asta e noutatea cu care venim către voi acum în prag de primăvară, un cadou bun pentru orice anotimp.

Și disponibil evident în magazinul daisler. Pe care încercăm constant să-l îmbunătățim.