Daisler Print House: câteva cuvinte

Pentru asta avem blogul, dacă stăm să ne gândim. Pentru a explica lucrurile mai bine, într-un spațiu mai amplu. Pentru a crea un loc în care să cauți lucruri care poate nu sunt de vânzare, dar sunt sigur de valoare. De fapt, blogul nostru reprezintă locul în care vei găsi noțiuni educative despre absolut tot ceea ce trebuie să știi atunci când te decizi că ai nevoie de un serviciu ce necesită tiparul digital. Sau poate vrei doar să pierzi vremea!

Materialul de față îți va explica în câteva cuvinte cum funcționăm ca să-ți faci o idee despre ce vei găsi la noi, asta dacă nu ne cunoști încă. 

Suntem în Centru

Am fost mereu în centrul orașului. Ne-am simțit normal aici și am început să fim percepuți ca fiind acasă. Asta presupune o tonă de avantaje pentru tine (poți veni la noi în plimbare sau cu bicicleta) sau dezavantaje (e o provocare să găsești loc de parcare în zonă)

Atmosfera

Sugerează familiaritate. Este exact ca o casă pe care o vizitezi ori de câte ori ai nevoie. Canapelele te îndeamnă să bei o cafea ori un ceai (o rezolvăm și pe asta cât de curând) și să lucrezi chiar de aici (se întâmplă mai des decât crezi). Spațiul de service (adică de servire) este un spațiu deschis, modern, cochet și prietenos, iar muzica e chiar cool, întreabă pe toată lumea.

Deschiși către clienți

Știm ce înseamnă să fii orientat către clienți pentru că suntem și noi la rândul nostru clienți în fiecare zi. Te ascultăm, te întrebăm, notăm, eventual recomandăm și la final repetăm ca să ne asigurăm că nu existe necunoscute. Și încercăm să le facem pe toate cât mai repede cu putință și cu zâmbetul pe buze, pentru că ne pasă dacă ești mulțumit de serviciile noastre și sperăm că vei reveni.

Înțelegem că și pentru tine contează viteza, tocmai de aceea încercăm să sortăm cererile primite și să prioritizăm lucrurile care durează puțin și se execută rapid. Așa se face că de multe ori se va întâmpla să rezolvăm mai repede comenzi preluate după a ta, tocmai pentru a grăbi procesul acolo unde se poate face asta.

În plus, facem sugestii, recomandări și ajustări astfel încât rezultatul să fie cel pe care ți-l dorești și tipărim abia după ce ne asigurăm că ai înțeles ceea ce comanzi.

Aparate moderne

Dispunem de echipamente moderne pentru ca totul să decurgă cât mai bine și mai rapid pentru tine.

Îți punem la dispoziție și un serviciu de design integrat, pentru ca toate să meargă mai repede. Colegii noștri sunt tineri, înțeleg tendințele la modă și te pot ajuta. Pe bune.

Disponibili peste tot

Preluăm comenzi telefonic, prin e-mail, site sau în magazin. Asta înseamnă că suntem mai aproape de tine decât ți-ai imaginat vreodată. Iar la final, îți lăsăm posibilitatea de plată cum ți-e ție mai la îndemână: cash, cu cardul sau online.

Și-ți trimitem comanda peste tot în țară. Da, comanda ta va ajunge negreșit la destinație (cel puțin asta scrie în contractul nostru cu firma de curierat).

Suntem tineri, dornici să ajutăm, mereu capabili să inovăm, să învățăm și să dăm mai departe și mreu vom pune accent pe calitate. Și vom încerca până va ieși așa cum vrei tu. Asta ne face diferiți. Asta înseamnă Daisler Print House.

Ne citim tot aici săptămâna viitoare, când mai dezvoltăm puțin subiectul. Până atunci, abonează-te la newsletter pentru a afla noutăți despre serviciile de care te poți bucura!