salutare

Bun venit pe noul daisler.ro un site pe care vei reveni din ce în ce mai des. Spunem asta pentru că știm că noul daisler.ro îți place. E aerisit, conceput pentru a-ți ușura căutările și pentru a-ți prezenta toate lucrurile grozave pe care noi le putem face pentru tine sau pentru afacerea ta. Am muncit mai bine de șapte luni pentru noul daisler.ro să arate și să funcționeze la fel cum funcționăm noi în viața de zi cu zi.

 

Pe lângă aspectul proaspăt, noul site înglobează foarte multe funcționalități extrem de utile ție, clientul și prietenul nostru. Îți va fi mult mai ușor de acum să găsești produsele care îți plac sau îți va fi mult mai ușor să ne trimiți fișierele pe care le vrei listate. Toate prețurile sunt la vedere, iar calitatea produselor pe care ți le vom livra va fi la fel de ridicată ca și până în prezent, poate chiar mai ridicată (ne dăm toată silința). Mai mult, poți să achiți produsele direct pe site sau prin ramburs la sosirea coletului, decizia îți aparține. Iar dacă plasezi comenzi în Cluj-Napoca, atunci ți le vom putea trimite chiar și în aceeași zi (evident în funcție de niște condiții, precum disponibilitatea stocului ori volumul de muncă) sau poți trece tu să le ridici direct de la noi, mai ales că avem unul dintre cele mai lungi programe cu publicul (8-20). Totodată, așa cum te-am obișnuit, ne mișcăm incredibil de repede, chiar și cu produsele pe care le vrei personalizate. Te vom surprinde în această privință.

 

Același daisler.ro se îmbogățește cu acest blog, pe care sperăm să-l urmărești cu interes. Nu vom scrie des aici, dar dacă vrei să fii mereu informat în privința lucrurilor interesante pe care le facem ori le plănuim, atunci te sfătuim să mai treci pe aici. Mai ales că doar aici vei putea afla despre nenumăratele noastre concursuri si evenimente în online sau offline.   


Așadar, acum că ți-am prezentat în mare noutățile pe care le-a adus 2016, așteptăm să aflăm ce vrei să-ți aducem noi ție? Sporuri maxime.