Semnalizarea Covid-19 - cum te poate ajuta să previi răspândirea virusului

În aceste noi circumstanțe, măsurile de protecție reprezintă cea mai eficientă soluție de a ne menține siguranța noastră și a celor din jur. Semnalizarea Covid-19 este una dintre cele mai eficiente indicații în combaterea răspândirii noului coronavirus deoarece impactul vizual contează enorm, iar oamenii reușesc să interacționeze mult mai ușor cu afișele, posterele și panourile informative. Descoperă mai departe cum te pot ajuta stickerele Covid-19 să ții coronavirusul la distanță.

Prevenție Covid-19

De ce este importantă semnalizarea Covid-19

Cu siguranță, fiecare dintre noi ne-am dori ca, mâine dimineața, când ne trezim, virusul să fi dispărut. Din păcate, va mai dura mult timp până când acest lucru o să fie posibil, de aceea trebuie să încercăm prin orice mijloace să-i informăm, educăm și sensibilizăm pe cei din jur cu privire la limitarea acțiunii noului coronavirus. Dacă te numeri printre persoanele care conduc o afacere, ai obligația de a afișa în cadrul unității tale stickere Covid-19. Acestea pot fi afișate la intrarea în punctul de lucru și în alte locuri vizibile pentru a încuraja angajații și clienții să se protejeze. Deși mulți ar putea presupune că ceilalți cunosc deja măsurile de precauție pe care trebuie să le ia pentru prevenirea răspândirii virusului, în realitate există oameni care fie nu au acces la informație, fie nu știu care sunt cele mai bune practici pe care trebuie să le adopte pentru siguranța lor.

Semnalizarea Covid-19 încurajează oamenii să stea acasă dacă sunt bolnavi, evidențiază reguli de comportament în caz de tuse, strănut sau privind igiena mâinilor și ajută la păstrarea distanței sociale. Afișele educaționale au devenit un instrument important pentru schimbul de informații și transmiterea de mesaje în scopul prevenirii bolii.

Tipuri de stickere Covid-19 pentru prevenirea răspândirii virusului

Promovarea unor reguli de etichetă și igienă a mâinilor reprezintă una dintre măsurile esențiale în protejarea împotriva noului SAS-CoV-2. În atelierul nostru ai posibilitatea de a realiza stickere Covid-19 sub diferite forme – cerc, pătrat, dreptunghi, oval, formă atipică, în funcție de modelul dorit. Acestea pot fi realizate de la zero și adaptate cerințelor tale, sunt confecționate din materiale durabile și îți oferă garanția că nu va trebui să le schimbi prea des. Iată ce tipuri de stickere Covid-19 pentru a încuraja comportamentele personale trebuie să iei în considerare în scopul prevenirii răspândirii virusului:

Stickere cu simptome

Cu toate că în acest moment majoritatea oamenilor știu ce reprezintă noul coronavirus, un sticker care să ilustreze simptomele acestuia ar putea fi de interes. Foarte mulți oameni nu știu cum să distingă simptomele gripei de cele ale Covid-19 și, dat fiind fatul că sunt asemănătoare, un memento pentru angajați sau clienți poate avea rezultate educaționale. Deși unii oameni sunt extrem de conștienți de afecțiunea SARS-CoV-2, alții s-ar putea să nu acorde o importanță atât de mare unor simptome precum tuse ori febră.

Stickere Covid-19 pentru curățare și dezinfectare

Un astfel de afiș este destinat oricărui tip de afacere, nu doar celor care furnizează servicii alimentare sau de sănătate. Rolul său este de a contura modul în care personalul ar trebui să curețe spațiul de lucru și cu ce frecvență. Stickerele pot fi postate în zonele cu trafic intens, în sălile de așteptare, unde se servește masa, la baie sau în sectoarele unde se gătesc preparate alimentare. Pe lângă faptul că angajații vor fi în permanență informați cu privire la cele mai bune practici și încurajați să curețe și să dezinfecteze locul de muncă, clienții vor fi la rândul lor stimulați să țină cont de regulile privind prevenirea răspândirii virusului.

Stickere pentru purtarea măștii de protecție

Este obligatoriu ca astfel de stickere să se găsească în orice spațiu. Acestea sunt unele din cele mai importante produse ce țin de signalistica de prevenție Covid-19 întrucât dacă se poartă mască de protecție se limitează transmiterea infecției determinată de coronavirus. Măștile ajută la limitarea răspândirii germenilor și pot preveni contaminarea celorlalte persoane. Astfel, expunerea unui sticker despre cum trebuie purtată masca în mod corect, cât de des trebuie schimbată sau cum se îndepărtează de pe față este la fel de important ca și folosirea măștii în sine.

Stickere privind tehnicile adecvate de spălare a mâinilor

Cu toții avem un rol esențial de jucat în prevenirea răspândirii Covid-19. Acțiunile individuale reprezintă cel mai bun mod de a reduce la minimum transmiterea virusului, de aceea este important ca oamenii să conștientizeze importanța măsurilor de protecție. Spălarea și dezinfectare mainilor este necesară pentru că ne oferă garanția că nu ne infectăm prin atingerea anumitor suprafețe. Totuși, există anumite reguli de urmat chiar și când vine vorba de spălarea mâinilor deoarece virusul este invizibil și nu poate fi distrus chiar așa ușor. Prin urmare, amplasarea unor afișe cu modul adecvat de igienizare, tipul soluțiilor folosite sau momentele în care trebuie efectuat acest proces poate fi de un real ajutor pentru a ține coronavirusul la distanță.

Stickere pentru echipamentul de protecție

În cazul în care în unitatea pe care o conduci este necesar să se poarte echipament de protecție, atunci este înțelept să pui afișe cu privire la modul de utilizare a acestuia, amplasarea, schimbarea, distrugerea și durata de folosire a sa. Astfel de stickere trebuie să fie vizibile și pentru clienți deoarece le vor oferi un sentiment de siguranță.

Stickere pentru păstrarea distanței minime

Dacă vorbim de un magazin, un supermarket sau o altă locație unde există posibilitatea să se formeze cozi de oameni, atunci sunt indicate afișele pentru semnalizarea distanței minime obligatorii. Poate fi vorba de un sticker dreptunghi sau o bandă care să le indice oamenilor unde să se situeze atunci când așteaptă să ajungă la casă ori la recepție.

 

Pe daisler.ro există o mulțime de tipuri de stickere pe care le poți lua în considerare pentru transmiterea mesajelor educaționale cu privire la prevenirea răspândirii noului coronavirus. Covid-19 este o circumstanță temporară, de aceea trebuie să depui toate eforturile pentru a-ți proteja clienții și angajații. Afișele proiectate pentru diverse locuri trebuie să fie informative și să prezinte date corecte pentru a crește impactul vizual asupra oamenilor și a-i face pe cei din jur să conștientizeze că urmând anumite măsuri putem trece mai ușor peste perioada dificilă pe care o traversăm.