Câteva dintre chestiile cool din 2017

Poate că a trecut repede, dar măcar avem următoarea listă de inițiative cool pe care le-am susținut în 2017. În total au fost multe și inedite și ciudate și speciale, dar pe astea pe am apucat să le savurăm altfel. Pe unele direct, pe altele de la distanță, dar tuturor organizatorilor le mulțumim pentru profesionalism și dedicare. Valori pe care le înțelegem extrem de bine.

Sibiu International Street Art Festival 2017

Sibiu International Street Art 2017

Sibiu International Street Art 2017, ediția cu numărul 3, a fost de departe unul dintre cele mai mediatizate evenimente la nivel național și internațional. Grație colaborării excelente cu autoritățile locale, Sibiul a fost inclus de publicații prestigioase la nivel european în rândul orașelor care dețin circuite de artă stradală. Daisler Print House a fost unul dintre partenerii evenimentului pe zona de articole de merchandising.

Târgul de Cariere

Tîrgul de Cariere 2017

Cea mai mare rețea de evenimente naționale dedicate angajatorilor a fost susținută și în 2017 de Daisler Print House. Câteva zeci de mii de persoane și-au depus CV-urile în cadrul standurilor realizate de angajatori în mai multe orașe din țară și în Republica Moldova. A fost pentru al patrulea an în care am livrat soluții inedite de promovare și afișare la Târgul de Cariere și pentru primul an în care am fost prezenți cu un stand propriu la Cluj-Napoca.

Fundația Rațiu pentru Democrație

Fundația Rațiu pentru Democrație

Fundația Rațiu pentru Democrație face minuni în municipiul Turda. Și noi apreciem foarte mult inițiativele care transformă comunități. Așa că din 2017 ne alăturăm inițiativelor Fundației Rațiu așa cum știm noi mai bine. Printuri de mici și mari dimensiuni și susținerea în diverse proiecte educative și culturale, oferite cu drag de Daisler Print House.

Temps D'Images

2017 a marcat și începutul colaborării dintre Daisler Print House și Temps D'Images, promovat drept festivalul de teatru, dans și video. Noi l-am descrie drept un eveniment dedicat emoțiilor, organizat de un colectiv de creativi pasionați. Chiar dacă cea de-a zecea ediție din acest a fost anunțată ca fiind ultima, suntem convinși că evenimentul poate supraviețui la Cluj-Napoca.

Clujshorts 2017

Clujshorts 2017

Concept vizual dezvoltat și livrat la cheie de Daisler Print House pentru Festivalul de Scurtmetraje ClujShorts. Cea de-a patra ediție a evenimentului a fost sprijinită creativ și activ de departamentul de desing al Daisler Print House care a livrat întregul suport vizual. Tot Daisler Print House a prezentat în 2017 și premiul pentru cel mai bun scurtmetraj.

Jazz in the Park 2017

Parc, prieteni, muzică bună, vreme bună, Someș, oameni faini, pături, hamace, zâmbete, baloane, luminițe prin copaci.  Jazz in the Park ediția cu numărul cinci a celui mai prietenos festival din Cluj-Napoca a fost sponsorizat de Daisler Print House la fel ca la alte patru ediții. Toate articolele de merchandise au fost furnizate în acest an de noi.

Strada Potaissa

Strada Potaissa

Strada Potaissa a fost un eveniment ca o poveste pe o stradă de povestea din oraș. Asociația Daisler a transformat strada Potaissa din Cluj-Napoca în prima piață de flori altfel a orașului. Întregul concept vizual a fost creat și oferit de Daisler Print House, iar evenimentul a fost unul de un real succes pentru o primă ediție.

Lights On#3

Lights On 2017

Pentru cel de-al treilea an la rând Daisler Print House s-a implicat activ în ceea ce înseamnă iluminatul festiv din Cluj-Napoca. Concursul Lights On a avut ca rezultat împodobirea bulevardului Eroilor din oraș după proiectul Beatrix, înscris în competiție de Octavian Simion. Este pentru al treilea an în care facem mai mult pentru comunitate.

Nepoți de Crăciun

Ajuns la ediția cu numărul 7, Nepoți de Crăciun e acea campanie care transformă o țară întreagă în Moș Crăciun pentru persoanele în vârstă aflate în centrele de plasament din Cluj-Napoca (inițial) și din alte județe ale Transilvaniei. Daisler Print House a răspuns și de această dată afirmativ atunci când organizatorii campaniei au solicitat sprijinul lor.

Vlad Miculici Rally Driver

Pilotul de raliuri Vlad Miculici

Daisler Print House a fost unul dintre sponsorii principali ai campaniei pilotului de raliuri Vlad Miculici. A fost prima încercare a companiei noastre de a se alătura competiției naționale de viteză, iar determinarea lui Vlad Miculici a fost apreciată etapă de etapă de noi.

Clujotronic 2017

Clujotronic

Clujotronic, festivalul digital organizat de Centrul Cultural German la Cluj, se potrivește perfect în peisajul evenimentelor de peste an. Organizat în toamna fiecărui an, Clujotronic înseamnă un weekend de instalații, performance-uri și new media. Pentru al doilea an la rând Daisler Print House a fost partener al evenimentului.

Code 4 Romania

Code 4 Romania înseamnă foarte pe scurt o mână de developeri și IT-iști care fac în timpul liber aplicații care să facă viața în România mai ușoară și frumoasă. E modul în care ei contribuie la o lume mai frumoasă, mai bună. Așadar, mult spor în continuare băieți.

Smida Jazz Festival

Ajuns la cea de-a doua ediție. Un festival în creierul munților, acolo unde muzica bună sună parcă altfel. Sincer n-am ajuns decât sub forma unor tipărituri cool, dar ne dorim mult de tot să-l vizităm mai ales că se desfășoară într-o zonă mirifică (hey, așa arată în after movie, jur).

Festivalul Filmelor de la Cannes

Festivalul Filmelor de la Cannes, a doua ediție de la Cluj-Napoca, a fost, vorba aceea, din nou, sponsorizat de Daisler Print House. Pentru că ne plac filmele și artele creative în general. Și ne place la cinematograf. 

Techsylvania 2017

Techsylvania

Evident despre tehnologie, cel mai mare eveniment din Europa de Sud-Est dedicat noilor tehnologii se întâmplă la Cluj. Și a fost susținut încă de la început de Daisler Print House. Pentru că gândirea avantgardistă și tehnologia se îmbină destul de bine. 

Nuntă la Palat 2017

Nuntă la Palat

Consacrat drept cel mai mare eveniment dedicat viitorilor miri și nu numai, Nuntă la Palat rămâne un etalon în materie de organizarea unuia dintre cele mai importante momente din viața oricui. Organizat în cel mai frumos palat din Cluj-Napoca, evenimentul a fost sprijinit și în 2017 de Daisler Print House.

 


 

Acestea sunt doar câteva dintre inițiativele cool pe care le-am susținut în 2017. Acestora li se adaugă alte 20 de ONG-uri studențești, festivaluri studențești, conferințe și multe alte evenimente inedit, precum de exemplu lilieci.ro. În 2018 vor fi cu siguranță mult mai multe.

Să ne vedem cu bine. An nou fericit!