Tricoul pe care-l poartă voluntarul îi arată cât e de prețuit

Pare simplu când te gândești, nu? Tricoul pe care voluntarul îl primește de la organizatorul de evenimente și pe care îl poartă mândru până la terminarea sarcinilor e de multe ori singurul lucru pe care-l primește drept răsplată. Poate tricoul și brățara.

Așa că n-ar strica dacă ar fi un tricou din materiale de calitate, care să fie purtat cu ușurință, și nu unul pe care nici tu nu ești dornic să-l porți mai mult de câteva ore

Am ajuns la concluzia asta după ce am participat și noi la câteva evenimente și am văzut cum voluntarii își făceau treaba îmbrăcați în tricouri de proastă calitate, genul de tricouri pe care nu le-ai vedea niciodată oferite spre comercializare sau dacă le-ai vedea atunci i-ai vedeaa pe toți strâmbând din nas și zicând "uite ce materiale proaste, cum să dau 50 de lei pe așa ceva".

Suntem furnizori de materiale de merchandising pentru mai multe evenimente culturale din țară, tocmai de aceea încercăm să explicăm tuturor că e mai bine să cauți calitatea într-un tricou pe care-l dai voluntarului decât prețul de achiziție. Pe termen lung tu vei avea de câștigat.

Tricourile Daisler Print House sunt furnizate de Adler Czech, o companie străină, cu care colaborăm de mai mulți ani și în care avem încredere. Astfel că putem să oferim mai departe acea încredere prin eticheta Daisler care garantează un stardard ridicat de calitate la personalizare, rezistență la spălare și la utilizări multiple. 

În final, mai vrem doar să-ți spunem că noi cunoaștem tricourile pe care le comercializăm pentru că le purtăm la rândul nostru. 

PS: Și acum încearcă să înlocuiești "voluntarul" cu "salariatul". Înțelegi ce am vrut să spunem?