Vino cu noi la Jazz in the Park

Ne vedem săptămâna viitoare în Parcul Central, locul unde Daisler Print House își serbează și pentru prima dată ziua în public.

Duminică, 3 iulie, ne mutăm în aer liber, în Parcul Central, unde ne așteptăm toți prietenii să vină să se relaxeze în pauzele dintre concerte. Zona de chillout pe care o vom asigura se va găsi în dreapta scenei principale, unde vom prezenta concertul serii: Hindi Zahra! Ne relaxăm în cele mai atractive hamace cu care dăm culoare parcului ori în bean-bag-urile personalizate, produse în premieră pentru Cluj și pentru țară.

Ne vom bucura de vreme cu soare pe acorduri fine de muzică jazz, căci împreună cu tine am crescut în toți acești ani, iar acesta-i modul nostru de a-ți mulțumi. Te așteptăm să ne cunoaștem dincolo de birouri și papetărie, deadline-uri la licențe sau mesh-uri de care ai nevoie mâine.

La festival te mai poți bucura de concertele AaRON - care vin pentru prima dată în România - Kovacs, Neil Cowley Trio, Naked, Bogdan Vaida, Ours Samplus, Blazzaj, Platonic Band. Totodată te așteaptă și proiecții de filme, jocuri pentru copii, tiroliană, escaladă, minigolf, lansări de carte, expoziții de pictură și sculptură, workshopuri și prezentări de modă.

Duminică ne distrăm cu echipa Daisler, iar de luni revenim la ce ne pricepem cel mai bine: să te ajutăm cu ceea ce vrei să tipărești în acea zi! Așa că hai să ne simțim bine împreună!