Carte Mesaj din Bucovina

 • Distribuie pe
 • Preț:
  170,00  LEI

  Daisler Print House este partener al acestui proiect fotografic-manifest. Pentru că trebuie să fim parte dintr-o lume mai bună.

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul este gratuit pe teritoriul României, dacă valoarea comenzii depășește 250 lei. În caz contrar, costul de livrare este de 15 lei, de asemenea doar pe teritoriul României, pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Numele Bucovinei se trage din cuvântul slav „buk”, care înseamnă fag. Bucovina este țara fagilor. Depinde de noi dacă va rămâne așa. Dacă nu, cucul, bată-l vina, va pleca să cânte pe alte meleaguri. Trebuie să oprim nebunia la timp, altfel, în Bucovina și în pădurile din întreaga țară va mai răsuna doar cântecul, de jale, al drujbei. Acesta este mesajul transmis, din Bucovina, prin intermediul acestui Album. O colecție impresionantă de fotografii artistice, dar și un semnal de alarmă: nu ne putem permite să continuăm distrugerea pădurilor. Daisler Print House este partener al acestui proiect fotografic-manifest. Pentru că trebuie să fim parte dintr-o lume mai bună.
  Cod produs CMBUC
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni A4 Landscape
  Greutate hârtie/material 115 gr/m²
  Alte detalii Coperta cașerată înfoliată mat, interior 115 gr. mat
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii