Carte de vizită - Cărțile pe față

 • Distribuie pe
 • Preț:
  0,30  LEI

  Comanda minima este de 50 buc. Preturile nu sunt valabile pentru alt tiraj decat cel specificat iar pentru oferta personalizata pretul poate diferi. Pretul este pe model.

  Dimensiunea maximă acceptată la upload este 20MB.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul este gratuit pe teritoriul României, dacă valoarea comenzii depășește 250 lei. În caz contrar, costul de livrare este de 15 lei, de asemenea doar pe teritoriul României, pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Să fie Alchimistul? Sau poate Game of Thrones? Ori poate seria Sapiens? Indiferent care sunt cărțile tale preferate ele pot apărea de acum gratuit pe cărțile tale de vizită, fiind o metodă inedită de a sparge gheața în conversații cu oamenii noi pe care-i întâlnești. Daisler Print House și inițiativa Cărțile pe față îți oferă gratuit posibilitatea de a trece pe verso-ul cărților tale de vizită trei titluri pe care ai vrea să le recomanzi și altora. Completează direct online formularul și noi le vom tipări pentru tine.
  Cod produs CVPU0005
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 9 x 5 cm
  Greutate hârtie/material 370gr./m²
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii