Vizieră protecție

 • Distribuie pe
 • Preț:
  15,00  LEI

  Viziera e produsă din folie PET 0.5mm cu elastic pentru ajustarea dimensiunilor. Te va proteja de particulele mari oferindu-ți libertatea de a-ți îndeplini sarcinile zilnice. Trebuie dezinfectată înainte de purtare.

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 25 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Știi deja ce sunt vizierele. Le-ai văzut peste tot tocmai pentru că și-au demonstrat utilitatea. Asortate cu o mască te vor proteja suplimentar la lucru sau în zonele aglomerate în care contactul dintre oameni nu poate fi evitat. Vizierele Daisler sunt realizate din PET (polietilen tereftalat), prindere cu elastic la spate și și vor ține departe de fața ta particulele care-ți pot pune sănătatea în pericol, în același timp oferindu-ți vizibilitate pentru a putea lucra cu ușurință.
  Cod produs VZPD02
  Timp de livrare 1 zi lucrătoare
  dimensiuni 20x30 cm
  material PET 0.5 mm
  Alte detalii Viziera nu este lipită de față și permite să porți ochelari fără să fie incomodă fiind la o distanță de 3 cm de față. Nu se aburește ușor având deschidere în partea de sus.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii