Nuanțe Broderie Madeira

Broderia este recomandată pentru tricouri sau textile ce vin spălate foarte des sau pur si simplu pentru efect/estetică. Are cea mai mare rezistență la spălare. Se recomandă doar pentru text sau forme vectoriale pline (fără multe detalii). Nu fotografii si nu detalii sau elemente mici.
Fișier acceptat: DOAR vector (conform șablon).

Pentru comanda de broderie avem nevoie de:

  • Fisier vectorial in format .pdf, .ai sau .eps (logo, imagine maxim 12 culori, text) la dimensiunea reala de brodate. Cand plasezi comanda te rugam sa descarci si sa respecti sablonul dedicat broderiei. Formatul acceptat este cu extensie .pdf, .ai sau .eps si poate contine doar elemente vectoriale. Fisierul trebuie sa fie reprezentat la scara 1:1. 
  • Să alegi ața pentru fiecare culoare din fișier. Pentru fiecare culoare te rugam sa indentifici codul de ata cel mai apropiat de culoarea dorita si sa-l notezi in comanda impreuna cu grafica atasata. Fiecare culoare din imaginea ta vine reprezentata de una dintre atele de mai jos. 
  • Elementele să fie de minim 2 mm grosime (orice e sub 2 mm nu se poate reproduce; linii, linie de text, scris de mana etc.) Este posibil ca unele elemente subtiri sa nu poata fi reprezentate. Acest detaliu iti va fi comunicat ulterior dupa ce urmeaza sa procesam fisierul tau prin softul de broderie.

Exemple de grafici brodate:


Descarcă șablonul de print pentru textile

 

  • Distribuie pe