25 Articol(e)

pe pagină
Afișare
Daisler Print House

Semnalizarea Covid-19 - cum te poate ajuta să previi răspândirea virusului

Apariția noului coronavirus a generat o criză sanitară fără precedent și a impus oamenilor reguli stricte de igienă și distanțare socială. În ultimele luni de zile, în toate spațiile comerciale, companiile și instituțiile publice au început să apară o mulțime de stickere Covid-19 care să crească gradul de conștientizare al oamenilor cu privire la prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Daisler Print House

Personalizarea hainelor

Produsele personalizate sunt cunoscute în grupul tău de prieteni? Atunci când oferi un cadou încerci să alegi unul în care să îți lași amprenta și să fie cool? Produsele personalizate te vor scoate din anonimat și vei fi centrul atenției în grupul tău de prieteni, în familie și chiar la locul de muncă. Cele mai îndrăgite articole personalizate pot fi tricourile și chiar măștile de protecție.

Daisler Print House

Lights On #3

Pentru al treilea an la rând Cluj-Napoca a fost împodobit altfel în perioada sărbătorilor de iarnă grație Lights On, o inițiativă unică în țară.

Daisler Print House

salutare

Salutare, de acum suntem mai aproape de tine! Bun venit pe noul daisler.ro un site pe care vei reveni din ce în ce mai des. 

25 Articol(e)

pe pagină
Afișare