Sponsorizări

Da, oferim sponsorizări! Sprijinim toate inițiativele care ne plac și despre care credem că vor contribui la dezvoltarea României ca societate și comunitate. Am fost abordați de-a lungul timpului de multe persoane sau ONG-uri care și-au dorit un sprijin real în dezvoltarea proiectelor lor. Așa se face că am definit o serie de reguli care ar trebui urmate dacă îți dorești ca proiectul tău să fie unul sprijinit de Daisler Print House. Te rugăm să parcurgi lista următoare, iar dacă proiectul, visul, planul tău îndeplinește condițiile impuse de noi atunci cu siguranță vom dori să-l citim. Este foarte probabil să-l și susținem.

Condiții de obținere a unei sponsorizări

1
PROIECTUL SE ADRESEAZĂ UNEI COMUNITĂȚI, NU UNEI PERSOANE Oricât de fantastic ar suna proiectul tău, el va trebui să se adreseze unui grup mai mare de oameni. Poate e vorba de un eveniment social sau cultural, de o intervenție într-un spațiu urban, toate se încadrează în această categorie, una pe care o apreciem mult de tot.
2
PROIECTUL LASĂ O MOȘTENIRE ÎN URMA SA Ar fi foarte bine dacă oamenii implicați în proiectul tău ar rămâne cu ceva la finele acestuia, ceva mai concret decât postări, poze sau articole de presă și altceva decât deșeuri, evident. Ne interesează schimbări de mentalități, intervenții în spațiul public, sprijinirea unui grup dezavantajat ori pur și simplu susținerea unui act artistic. Toate fac parte din tipul de proiecte pe care le sprijinim și le vom sprijini în continuare.
3
SPONSORIZAREA SE BAZEAZĂ ÎN PRINCIPAL PE SERVICII Deși am sprijinit în trecut și financiar anumite inițiative suntem încă sceptici în privința sprijinirii cu fonduri a unor inițiative pe care nu le putem gestiona. Tocmai de aceea îți vom oferi sprijinul nostru în materie de design și tipărituri, probabil mai puțin bani.
4
OBSERVAȚII Modul în care răspundem la solicitările de sprijin se bazează pe regula primul venit, primul servit. La fel ca orice faptă bună și sponsorizările au o limită (financiară) pe care uneori o putem epuiza mai repede decât ai putea crede. În continuare găsești pachetul grafic Daisler Print House. În cazul unui acord de colaborare sau de sponsorizare, te rugăm să descarci acest pachet grafic și să-l folosești pe produsele convenite. Acestea sunt regulile la care sperăm să răspundă și proiectul tău. Te rugăm să ni-l trimiți și nouă pe email la adresa următoare.
  • Distribuie pe