Lucrare de licență (medicină)

 • Distribuie pe
 • Preț:
  30,00  LEI

  Lucrarea ta de licență e la doar câteva click-uri distanță! Prețurile de pe site pot să difere de prețurile din showroom. Întrebări sau informații la telefon: 0264 432 119

  Selecteaza intervalul de pagini in care se situeaza lucrarea ta.

  Înainte te rugăm să descarci șablonul de copertă și să-l completezi iar mai apoi să-l atașezi aici. Editarea șablonul se face doar cu Acrobat Reader si nu din web-browser. Dacă șablonul nu este cel pus la dispoziție de noi e posibil ca întreaga comandă sa sufere modificări de preț sau chiar anularea ei.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf

  ATAȘEAZĂ FIȘIER FĂCUT DUPĂ ȘABLON. Înainte să atașezi conținutul te sfătuim să verifici încă odata lucrarea și să te asiguri că totul este exact cum vrei sa fie listat. max. 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Lucrarea ta de licență e la doar câteva click-uri distanță! Descarcă și completează macheta noastră și încarc-o apoi înapoi pe site împreună cu conținutul lucrării tale, iar de restul ne ocupăm noi. Te asigurăm că vei avea lucrarea gata în maxim 72 de ore (la care se adaugă termenul de livrare) pentru livrări în țară sau maxim 48 de ore pentru ridicare din magazin. Responsabilitatea pentru conținutul lucrărilor îți aparține însă în totalitate.
  Culoare albastru
  Cod produs LMPU0001
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 3 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni Format B5 (176 × 250 mm)
  Alte detalii Coperta simplă se tipărește pe carton de 300 gr./mp iar coperta tare se tipărește pe mucava de 1.7 mm grosime, înfoliată lucios. Conținut tipărit pe hârtie de 80gr. pe o singură față. Legare prin broșare (lipire la cald).
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii