Servicii

 

Tipărituri de mici şi mari dimensiuni

Daisler Print House livrează de zeci de ani produse personalizate pe tipar digital pentru clienți din toată țara. Fie că vorbim de mape de prezentare, cărți de vizită, meniuri, afișe, invitații, bilete sau alte produse specifice, poți avea certitudinea că vor ieși mereu așa cum ți-ai dorit.                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  Cere ofertă de preţ

 

Design de identitate și produs

Daisler Print House pune la dispoziție o echipă întreagă de designeri dedicați industriei tiparului. Acest lucru garantează că toate produsele desenate de ei vor putea fi listate la calitatea, culoarea și aspectul imaginat de client, lucru care întâmpină de multe ori dificultăți atunci când soluțiile grafice vin din partea unor designeri care și-au imaginat produsele într-un mediu ideal, dar care nu poate fi reprodus pe suport de hârtie, plastic, metal sau lemn în proporție de 100%.

 

Print pe textile şi decor textil

Printre cele mai recente produse adăugate ofertei noastre de produse, gama de textile este una extrem de populară. De la tricouri și până la hoodies, textilele pe care Daisler le folosește pentru personalizare sunt printre cele mai calitative de pe piață.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

Colantare

Colantarea reprezintă de fapt lipirea autocolantului pe o suprafață dată, fie că e vorba de o mașină, mobilier, geam sau vitrină sau chiar pereți (da, chiar și pereții se pot colanta). Pentru ca întreaga operațiune să meargă cât mai simplu cu putință este nevoie ca suprafața să fie neapărat uscată și cât se poate de netedă (fără impurități). Colegii noștri pot executa astfel de lucrări la sediul nostru sau în deplasare, caz în care se va achita o taxă specială de deplasare.

 

Măsurare

Pentru realizarea unui proiect la cele mai mici detalii e nevoie de cunoașterea tuturor variabilelor incluse în ecuații. Iar una dintre cele mai importante este dimensiunea exactă. Ne putem deplasa pentru a realiza măsurătorile suprafețelor care vor trebui decorate ulterior, fie pentru a putea fi colantate, fie pentru a putea fi pregătite pentru altă procedură. Operațiunea se face contra cost și se efectuează doar atunci când se cere acest lucru. În acest fel putem duce proiectul tău de la A la Z.

 
  • Distribuie pe