Conditii livrare

Modalități de livrare

Când plasezi comanda va trebui să alegi cum vrei ca produsele să ajungă la tine.

Livrare prin curier rapid, în sistem door-to-door

Produsele aflate pe stoc pot ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare (excepție sâmbătă și duminica și zilele de sărbători legale), la adresa pe care ne-ai transmis-o, din momentul în care predăm coletul curierului, dar asta se va întâmpla de abia după ce am înregistrat plata online, lucru care poate dura câteva ore. Vei fi anunțat/ă când coletul a plecat de la noi.
Există totuși și situații în care coletul va ajunge la tine după mai mult de două zile, dar de regulă acest lucru depinde de curier. Din acest motiv nu putem garanta un timp minim de livrare.


Pentru produsele care nu se află pe stoc sau situațiile în care un produs apare disponibil pentru comandă pe site, dar nu este disponibil în stocul fizic al magazinului livrarea poate dura până la 5 zile. Vei fi anunțat pe email sau telefonic.

In cazul comenzilor plasate cu livrare in spatiul Uniunii Europene se poate alege intre 2 termene de livrare: 1 zi lucratoare, pana la sfarsitul acesteia (17:30), sau un termen de 3-4 zile lucratoare.

Valoarea totală de plată (produse + transport) va fi afișată automat înainte de trimiterea comenzii.

Pentru plata la livrare, când primești coletul (sistem ramburs) nu se percepe comision adițional.


Ridicare din magazin:

În cazul în care comanda conține produse nepersonalizate (agende, felicitări, articole vestimentare, etc.), care se află pe stoc în magazin le poți ridica imediat.
În cazul în care comanda plasată conține produse personalizate, poți verifica stadiul comenzii în contul tău de pe www.daisler.ro; însă, acesta îți va fi transmis și printr-un email automat.
Ridicarea din magazinul nostru se face gratuit.

Daca ai plătit deja comanda înainte să vii să o ridici (cu cardul online, ordin de plată), te rugăm să ai actul de identitate la tine, ca să îți putem înmâna produsele. Pentru persoanele juridice este necesară și o împuternicire sau ștampilă din partea firmei. În oricare caz, trebuie să știi numărul comenzii tale, care ți-a fost transmis automat în momentul plasării acesteia.

  • Distribuie pe