LUCRĂM IMPREUNĂ

 

 

logo jazz in the park

 Felul în care Daisler Print House ne livrează cerințele, modul lor de a ne susține și de a se mobiliza ca să ne ajute au contribuit decisiv la creșterea festivalului nostru, ca imagine, calitate și atmosferă. Și indiferent ce mai născocim, sau ce mai începem să facem, știm că îi avem pe Daisler-i alături. E un sentiment fain.

Alin Vaida, Director Jazz in the Park

 

logo scena urbana

Relaţia Scenei Urbane cu firma Daisler a evoluat de la cea cu un prestator de servicii de calitate la parteneriat şi prietenie. Acest parcurs este inevitabil atunci când eşti surprins mereu de calitate, corectitudine şi promptitudine. Nu este doar un serviciu. Prin implicarea în comunitate şi interes faţă de proiectele care pun în valoare oraşul, Daisler a devenit un sprijin şi un etalon.

Daniela Maier, fondator Scena Urbană

 

logo i love cluj

 Lucram cu Daisler Print House pentru ca ne trateaza ca pe niste prieteni si parteneri alaturi de care isi doresc sa construiasca lucruri pe termen lung.

Andrei Mutu, fondator I Love Cluj

 

logo targul de cariere

Pentru noi Daisler Print House înseamnă mult mai mult decât un furnizor, înseamnă o familie de oameni pricepuți, care știu să asculte și care consideră termenele limită foarte scurte o nouă provocare. Noi suntem foarte liniștiți că știm că avem pe cine ne baza.

Mihai Cotos, director marketing  Târgul de Cariere

 

logo Clujlife

Colaborăm cu Daisler Print House de mult timp, practic am crescut împreună. Cel mai mult ne place faptul că singura responsabilitate pe care o avem e să ne plătim factura. În rest, se ocupă ei de tot: soluții creative, detalii tehnice și livrează la timp. Sunt o echipă de oameni energici și cu multă experiență cu care ne mândrim că suntem prieteni.

Gabi Aldea, fondator Clujlife.com

 

logo yonder

La un Print Shop cautam nu doar utilaje de print performante, ci si specialisti care sa ne ofere cea mai buna si eficienta solutie. Si am gasit asta aici la Daisler Print House. In plus, ne putem baza pe promptitudine si pe respectarea termenelor. Avem o colaborare care dureaza de cca. 2 ani si suntem foarte multumiti!

 

logo little people

În Daisler Print House am găsit pe parcursul a mai bine de 4 ani de colaborare, mai mult decât profesioniști, prieteni gata să ne sprijine proiectele și programele. Fiecare comandă a fost livrată cu promptitudine și profesionalism și staff-ul a fost mereu gata să ne ajute cu orice am avut nevoie. Mulțumim!

 

logo Fortech

Relatia noastra cu Daisler s-a dezvoltat treptat si in momentul de fata pot sa spun ca avem o relatie client – furnizor solida. Echipa Daisler a fost de fiecare data deschisa si prompta la cererile noastre, onorind comenzile, la un bun nivel de calitate chiar si in situatii de livrare urgenta. Acest aspect demonstreaza ca isi respecta clientii si fac tot posibilul pentru a le oferi solutii la nevoile lor.

 

logo little people

Daisler Print House a fost alături de noi încă de la începuturi. Reprezintă un partener de nădejde. Orice idee năstrușnică am avea, ei au fost si sunt întotdeauna acolo să caute variante și soluții special pentru noi. Nu se dau înapoi de la niciun proiect, contăm întotdeauna pe creativitatea și dedicarea lor, dar și eficiența și profesionalismul de care dau dovadă.

 

centrul ratiu pentru democrație

 

Trimitem comenzile la Daisler fără emoții. Calitatea este foarte bună constant, totul se rezolvă extrem de prompt!!

 

Meron

O plăcere să lucrezi cu echipa de la Daisler. Termenele mereu respectate, calitatea peste media pieții, iar prețurile corecte sunt doar o parte din motivele pentru care colaborăm de la începuturile Meron.

Bogdan Ciocian, CEO Meron

 

  • Distribuie pe