Un gând bun de Blue Monday

Peste 300 de milioane de oameni de pe Glob suferă de depresie (statistică Organizația Mondială a Sănătății - februarie 2017). Iar 15 ianuarie e considerată a fi cea mai depresivă zi de peste an (Blue Monday) din câteva motive iscodite de niște oameni de marketing de peste ocean, printre care :

 

  • - faptul că sărbătorile au trecut, deci foarte probabil să nu mai fim înconjurați de prieteni sau familie,
  • - luna ianuarie e luna în care ne revenim financiar după răsfățul cadourilor din decembrie,
  • - în continuare ziua este mai scurtă decât noaptea și
  • - la cum se arată vremea de afară parcă nimeni nu mai înțelege nimic.

 

Dar poate că putem face ceva bun din toate acestea. Cum ar fi un gând bun de la Daisler Print House.

Am pregătit câteva sute de cărți poștale cu mesaje optimiste pe care vă invităm să le completați. Toate vor ajunge pe 15 ianuarie la centre de suport și sprijin pentru persoanele care suferă de depresie și au nevoie de o mică încurajare. Așa, ca un gând bun la început de an.

Blue Monday

Cărțile noastre poștale pot fi completate gratuit la sediul Daisler Print House (strada Avram Iancu nr. 20A) sau la sediul Facultății de Psihologie din Cluj-Napoca (mulțumim pe această cale studenților și masteranzilor de acolo care ne ajută în cadrul acestei campanii). Sperăm ca împreună să transmitem un gând bun celor care, mai mult decât alții, au nevoie de asta în această perioadă. Mai mult, vă puteți lăsa și emailul pe cărțile poștale astfel încât să primiți un răspuns la urarea transmisă și, cine știe, poate câștigați și un nou "pen-pal digital". 

Suplimentar, pe 15 ianuarie, toți cei care ajung la Daisler sau plasează comenzi vor primi dulciuri în dar pentru că în ianuarie nimeni nu mai face cadouri. Cu excepția noastră :)

Happy Blue Monday everyone!