Consilier clienţi

ZÂMBETUL FACE MINUNI

E adevărat în orice domeniu și în orice ai lucra, dar parcă atunci când îți reprezinți toți colegii în relația directă cu clienții e bine să o faci cu zâmbetul pe buze. Nu vei sta la birou și poate că uneori nu vei sta deloc jos decât în pauza de masă, dar hei, să știi că e un trend global care spune că e mult mai sănătos dacă stai în picioare la locul de muncă. Iar noi l-am adoptat încă de acum mulți ani :)

Stăpân pe sine, consilierul clienților va răspunde la toate întrebările care i se adresează și va cere ajutor atunci când nu se descurcă, mai ales că uneori toți avem nevoie de puțin sprijin. Va sugera clienților cele mai bune soluții pentru ca produsele solicitate să arate impecabil. Vă răspunde oricăror solicitări și va avea grijă ca toată lumea să plece mulțumită. Și va primi laudele în numele colegilor și va trebui ulterior să le transmită mai departe.

Cunoașterea Corel Draw, Acrobat Reader Pro și suita Microsoft Office constituie un avantaj dar putem să te ajutăm să le înveți în cazul în care nu ești familiar cu aceste programe. Totodată, îți cerem doar să ai încredere în tine în dialogul cu clienții și să fii foarte atent. De specificațiile pe care tu le preiei va depinde produsul final realizat de colegii tăi.  Așa că nu strică să fii și responsabil.

Nu în ultimul rând apreciem un om care se respectă. Tocmai de aceea căutăm colegi care au grijă de modul în care arată și în care sunt percepuți de cei cu care relaționează.

Trimite CV

  • Distribuie pe