Whiteback

 • Distribuie pe
 • Preț:
  45,00  LEI

  Afișele whiteback se montează în spații iluminate artificial tocmai pentru că materialul permite luminii să pătrundă prin el. Comanda minimă este de 30 de lei tva inclus.

  Printarea pe suprafaţă mai mare de 1.3 metri lăţime necesită lipire. Te rugăm să iei în calcul acest aspect când plasezi comanda.

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Afișele whiteback, realizate pe suport de hârtie de 150 de grame, se montează în spații iluminate artificial tocmai pentru că materialul permite luminii să pătrundă prin el. Se folosesc cel mai des în instrustria evenimentelor și în magazine. Poți să-ți încarci propriul afiș din doar două mișcări.
  Cod produs AWPU0001
  Le punem pe curier în 3 zile lucrătoare
  dimensiuni Rolă 1.3 m latime
  Greutate hârtie/material 150 gr./m²
  Alte detalii Grad de alb: 90 ± 2 CIE; Opacitate: 97 ± 2 CIE; Densitate: 0,99 ± 0,03 cm³/g; Porozitate > 40; Umiditate absolută: 6,5 ± 0,5 % ; Cerneală lucioasă 75° > 70 %
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii