Whiteback

 • Distribuie pe
 • Preț:
  40,00  LEI

  Afișele whiteback se montează în spații iluminate artificial tocmai pentru că materialul permite luminii să pătrundă prin el. Comanda minimă este de 25 de lei tva inclus.

  Autocolantele se tipăresc pe hârtie cu lățimea de 1.6 metri si se lipesc apoi. Vă rugăm sa luați în considerare acest aspect atunci cănd plasați comanda.

  Dimensiunea maximă acceptată la upload este 20MB.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul este gratuit pe teritoriul României, dacă valoarea comenzii depășește 250 lei. În caz contrar, costul de livrare este de 15 lei, de asemenea doar pe teritoriul României, pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Afișele whiteback, realizate pe suport de hârtie de 150 de grame, se montează în spații iluminate artificial tocmai pentru că materialul permite luminii să pătrundă prin el. Se folosesc cel mai des în instrustria evenimentelor și în magazine. Poți să-ți încarci propriul afiș din doar două mișcări.
  Cod produs AWPU0001
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni Rolă 1.3 m latime
  Greutate hârtie/material 150 gr./m²
  Alte detalii Grad de alb: 90 ± 2 CIE; Opacitate: 97 ± 2 CIE; Densitate: 0,99 ± 0,03 cm³/g; Porozitate > 40; Umiditate absolută: 6,5 ± 0,5 % ; Cerneală lucioasă 75° > 70 %
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii