Biblioraft

 • Distribuie pe
 • Preț:
  55,00  LEI

  Biblioraft metalic pentru ținerea tuturor documentelor dedicate aceluiași proiect într-un singur loc. Poate fi personalizat la cerere sau poți să încarci fișierul grafic pe care l-ai realizat singur. Suportul metalic din centru e rezistent la deschideri și închideri multiple.

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Că lucrezi în contabilitate sau în juridic, în serviciul de management proiecte sau în documentare, acum avem ceva interesant și pentru tine. Nu chiar la fel de interesant ca apariția calendarului digital, dar măcar nu te mai plictisești. Bibliorafturile noastre sunt personalizabile, astfel că va fi mai ușor să le identifici în stiva de bibliorafturi, le poți cere gata denumite și sistemul metalic din interior e rezistent. Crede-ne pentru că și noi le folosim
  Cod produs BIPU0002
  Le punem pe curier în 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 27 x 31 cm / 20 x 22 cm
  material Mucava 1.7 mm grosime
  Alte detalii Înfoliere mată
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii