Bidon de apă 420 ml personalizat

 • Distribuie pe
 • Preț:
  50,00  LEI
  • Cumpara 10 pentru 37,00  LEI fiecare si câştigi 26%
  • Cumpara 50 pentru 27,00  LEI fiecare si câştigi 46%
  • Cumpara 100 pentru 23,00  LEI fiecare si câştigi 54%
  • Cumpara 200 pentru 20,00  LEI fiecare si câştigi 60%
  • Cumpara 300 pentru 19,00  LEI fiecare si câştigi 62%

  Bidonul de apă personalizat este un recipient practic și durabil, personalizabil cu logo-ul sau mesajul dorit. Realizat din materiale de înaltă calitate, ține apa rece sau caldă pentru perioade lungi de timp și ușor de transportat. Ideal pentru hidratare și promovare. Personalizarea între 1-10 bucăți se face cu tehnologie DTF. Peste 10 bucăți va fi personalizare prin gravare laser.

  Atașează doar fișier vectorial.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf, .ai

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Bidonul de apă personalizat este un recipient practic și durabil, ideal pentru transportul apei. Acesta poate fi personalizat cu logo-ul sau mesajul dorit, făcându-l o alegere populară pentru marketing și promovare. Bidonul este realizat din materiale de înaltă calitate, astfel încât să fie rezistent la lovituri și zgârieturi și să poată ține apa rece sau caldă pentru perioade lungi de timp. De asemenea, este ușor de transportat și poate fi însoțit oriunde sunt necesare hidratare și energie, cum ar fi la serviciu, la sală sau în timpul activităților în aer liber. Cu o capacitate generoasă și un design atractiv, bidonul de apă personalizat este o alegere ideală pentru cei care își doresc să rămână hidratați în timp ce promovează brandul sau stilul de viață sănătos.
  Cod produs BAPU02
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 2 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni Personalizare prin sublimare 8x16 cm.
  material Bidon din aluminiu de apă (420 ml) cu carabină. Personalizare prin sublimare 8x16 cm. Se recomandă spălarea manuală cu un burete (lavetă) moale.
  Alte detalii A nu se spăla la masina de spalat vase.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii