Idei de cadouri pentru femeia din viața ta. Ce îi dăruiești de ziua ei?

Un cadou este o modalitate generoasă și creativă de a exprima prin intermediul unui obiect, mai mult sau mai puțin simbolic, sentimentele pentru o persoană anume. 

 

Când vine vorba însă despre cineva special din viața ta, cum este femeia de lângă tine, nu poți lăsa la voia întâmplării alegerea unui cadou. Cu atât mai mult atunci când e vorba despre o aniversare deosebită, cum este ziua ei de naștere. 

 

Ce să dăruiești, așadar, prietenei sau iubitei tale cu ocazia zilei sale de naștere? Iată mai jos câteva idei în acest sens.

O bijuterie sau un set de bijuterii

Majoritatea femeilor apreciază o bijuterie specială, de aceea nu poți da greș cu un astfel de cadou deosebit pentru o aniversare. Bijuteriile reprezintă un simbol al feminității și rafinamentului și vor ajuta în orice moment o doamnă sau o domnișoară să se simtă apreciată și iubită. 

 

Alege pentru un eveniment special, cum este ziua de naștere a persoanei iubite sau aniversarea relației, o piesă originală, de exemplu un colier statement sau un inel cu pietre prețioase. 

 

Un cadou la fel de reușit este și un set de cercei din aur sau argint cu o lucrătură fină, deosebită, sau de ce nu, un lănțișor cu un pandantiv personalizat cu numele iubitei tale. Indiferent de tipul bijuteriei, este important să ții cont de stilul și preferințele celei care o va primi. 

O cutie pentru bijuterii

Dacă prietena sau soția ta apreciază bijuteriile, un alt cadou potrivit este o cutie în care să-și păstreze aceste accesorii. Realizată din lemn sau catifea și capitonată uneori cu saten, un suport de acest fel este un dar extrem de util și de practic.

 

Acest obiect cu compartimentare specială o va ajuta să își organizeze cât mai bine accesoriile îndrăgite. Mai mult, bijuteriile se vor păstra în stare bună un timp mult mai îndelungat într-o cutie special creată în acest scop.

Sursa foto

Un parfum deosebit 

Pentru o ocazie specială cum este aniversarea zilei de naștere a femeii de lângă tine, un cadou foarte potrivit este un parfum deosebit. Dacă îi cunoști deja preferințele în acest sens, alege parfumul în funcție de aromele sale îndrăgite: florale, dulci, fresh sau condimentate. 

 

Dacă în schimb știi numele designerului ei preferat, nu ezita să alegi pentru ziua de naștere un parfum de damă care să reprezinte o creație a acestuia. Acest lucru îi va demonstra că ești atent la detalii și la ea. 

Un set de aromaterapie

Femeile apreciază oricând câteva momente de relaxare și de reconectare cu ele însele. Un astfel de dar demonstrează și grija pe care o arăți pentru starea ei de bine.

În acest sens, orice set cu loțiuni, creme de corp cu arome florale sau cu uleiuri esențiale sunt bine-venite. La fel de potrivită este, însă, și o cutie cu lumânări parfumate, cu ajutorul cărora va crea cu siguranță un cadru romantic pentru momentele voastre în doi. 

O haină pentru sport sau pentru activități outdoor

Fiind deja obișnuit cu prezența persoanei iubite lângă tine, știi probabil multe despre pasiunile, hobby-urile și activitățile ei preferate. De aceea, în alegerea cadoului pentru ea, este important să ții cont de aceste aspecte astfel încât să fii sigur că vei alege darul potrivit. 

Dacă  iubita ta apreciază sportul sau activitățile în aer liber, poți miza pe acest lucru în alegerea cadoul ideal pentru ea. De exemplu, un ceas sau un alt device inteligent pentru a-și monitoriza cu atenție performanțele în timp ce face sport este foarte potrivit în acest sens. 

Poți alege și un set de îmbrăcăminte pentru sport, cum este un compleu în nuanțele și materialele favorite, ori un tricou sau o șapcă în culorile echipei sale preferate. 

Un cadou personalizat

Unele din cele mai frumoase gesturi pe care le poți face pentru o persoană specială căreia îi oferi un cadou este să personalizezi darul oferit. Fiind vorba de iubita ta, poți face ușor acest lucru cu un mesaj special, gândit și oferit din inimă pentru cineva atât de apropiat.

Tot ce îți rămâne de făcut este să decizi care este cel mai potrivit mesaj pe care îl vei imprima și să alegi suportul potrivit pentru a personaliza acest tip de cadou unic. Poți alege de exemplu un tricou cu numele ei sau cu un text haios, sau o cană pe care să imprimi o fotografie cu voi doi sau cu declarația Te iubesc. 

La fel de bine însă îi poți oferi cadou un notebook sau o agendă imprimată cu numele ei, pe care va putea să o folosească de exemplu drept jurnal.

Sursa foto 

 

Pentru o persoană specială cum este femeia din viața ta, cel mai frumos cadou este cel ales cu atenție și cu grijă la detalii. Ascultă preferințele pe care le are, pentru a-i îndeplini dorințele sau surprinde-o cu un cadou original, personalizat după gusturile și interesele sale personale.