Idei de cadouri originale pentru Valentine’s Day

De exemplu, prin intermediul unui obiect personalizat, poți să exprimi mult mai bine ceea ce simți pentru iubitul/iubita ta. Un mesaj pe care să îl imprimi pe un suport anume va exprima mult mai bine admirația și dragostea față de această persoană specială din viața ta.

Iată cum poți oferi un cadou unic și original cu ocazia sărbătorii iubirii, Valentine’s Day.

Îmbrăcăminte personalizată

Este important să ții cont de pasiunile și preferințele persoanei iubite. Dacă-ți cunoști foarte bine omul drag de lângă tine, știi deja ce hobby-uri și activități preferate are.

Chiar dacă un tricou sau un hanorac par cadouri destul de obișnuite, acestea pot deveni speciale odată ce le personalizezi cu numele lor sau cu un mesaj special. În plus, aceste obiecte se pot dovedi perfecte dacă adoră natura și drumețiile în aer liber. Vă puteți bucura împreună de toate beneficiile pe care le are mișcarea în mijlocul naturii.

Poți face plimbările în doi să devină și mai memorabile dacă îi oferi iubitei tale un T-shirt personalizat cu numele ei. Și o șapcă se poate dovedi un cadou haios și original chiar de Valentine’s Day, deoarece este un obiect pe care îl poate purta cu drag oricând. 

Orice piesă vestimentară devine unică datorită mesajului special conceput și imprimat pe ea. Iar pentru această zi specială, cele mai frumoase declarații de dragoste își pot găsi locul chiar și pe cea mai simplă cămașă!  

Sursa foto: Daisler 

Fotoliu pentru relaxare

Ce poate fi mai frumos de Valentine’s Day decât să vă bucurați în doi de această zi specială, într-un fotoliu de relaxare moale și pufos? Poți alege pentru asta un model de puf Bean Bag în formă de pară, potrivit pentru orice interior! Cu siguranță, veți aprecia momentele speciale în acest fotoliu original și haios! 

 

Ce spui, însă și de un hamac pentru vară? Este un cadou special de relaxare pentru el sau ea, dar îl puteți lua cu voi și când sunteți împreună: în parc, la concerte sau în drumeții! 

Un hamac este un cadou cool, special conceput pentru liniște și destresare. Totul este să îl personalizezi cu numele persoanei dragi care îl primește, pentru ca astfel să fie unic! 

Sursa foto: Daisler 

Album pentru amintirile în doi

Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți face de Valentine’s Day este un album sau o ramă foto, pentru a păstra toate momentele voastre minunate. Și un astfel de cadou poate fi personalizat, deoarece există multiple modalități de imprimare pe suporturi diferite: metal, lemn, hârtie. 

Imaginează-ți un panou plin cu fotografiile voastre din cele mai frumoase locuri pe unde v-ați plimbat împreună! Instantaneele surprinse pe hârtie rămân totuși amintiri de neprețuit! 

Sursa foto: Daisler 

Un tablou modern

Un canvas sau un tablou modern, cu un design special sau pe care să imprimi un mesaj aparte, este un alt fel de cadou original și deosebit pe care poți să îl oferi de ziua iubirii. Acestea au un aspect aparte și pot decora cu succes orice interior nou și nonconformist. 

Alege doar modelul și mesajul care să o facă să zâmbească în orice zi pe acea persoană deosebită care îl privește!  Let's make today amazing, ce spui? 

Sau, mai bine zis, Let's have Valentine’s Day and celebrate every day, cu un cadou special și original!