Cutie desfășurată 220 x 290 mm. 295 gr./mp.

 • Distribuie pe
 • Preț:
  100,00  LEI
  • Cumpara 10 pentru 55,00  LEI fiecare si câştigi 45%
  • Cumpara 50 pentru 15,00  LEI fiecare si câştigi 85%
  • Cumpara 100 pentru 10,00  LEI fiecare si câştigi 90%
  • Cumpara 500 pentru 5,00  LEI fiecare si câştigi 95%
  • Cumpara 1000 pentru 4,00  LEI fiecare si câştigi 96%
  • Cumpara 3000 pentru 1,80  LEI fiecare si câştigi 99%

  Investește în ambalaj personalizat și diferențiază-te de concurență!

  Lăcuire pe partea exterioară. Prețul este doar pe finisare.

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Cutia personalizată este un mod de a face ca produsele tale sa iasa in evidenta si sa creeze o imagine de marca puternica. Acesta poate fi creat in forme, culori si dimensiuni unice, care sa se potriveasca cu identitatea ta vizuala si sa atraga atentia clientilor tai. Prin personalizarea ambalajului, poti oferi clientilor o experienta de deschidere a produsului mai placuta si mai memorabila, care sa le transmita calitatea si profesionalismul brand-ului tau. De asemenea, ambalajul poate fi personalizat cu logo-ul sau mesajul tau, ceea ce poate ajuta la construirea fidelitatii clientilor si la promovarea produselor tale prin intermediul mai multor canale. In plus, ambalajul personalizat poate fi utilizat pentru a diferentia produsele tale de cele ale concurentilor si poate fi un instrument puternic pentru a atrage atentia cumparatorilor si a creste vanzarile. Investitia in ambalaj personalizat poate fi un pas important in dezvoltarea afacerii tale si poate fi un mod eficient de a-ti afirma prezenta pe piata. Ambalajul personalizat este cheia pentru a face produsele tale să iasă în evidență și a-ți construi o imagine de marcă puternică. Personalizarea ambalajului te poate ajuta să oferi clienților tăi o experiență de deschidere a produsului mai plăcută și mai memorabilă, transmite calitatea și profesionalismul brand-ului tău și poate fi un instrument puternic pentru a atrage atenția cumpărătorilor și a crește vânzările. Investește în ambalaj personalizat și diferențiază-te de concurență!
  Cod produs AMPU01
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 5 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni Format desfășurat 220 x 290 mm
  Greutate hârtie/material 300 gr/m²
  Alte detalii infoliere mata + stantare cu kiss-cut + 1 lipire (se livreaza format desfasurat). La tiraj 3000 buc, printul se face offset, fara infoliere mata.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii