Planner Saptamanal Magnetic Colors

 • Distribuie pe
 • Preț:
  30,00  LEI

  Tabla magnetică de la Daisler e o soluție la îndemână pentru a face puțină ordine în programul casei. Ca toată lumea să știe rândul cui e să spele vasele, dar mai ales când e ziua de pizza? Mâine?
  Comand-o cu încredere și prinde-o pe frigider.

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Organizează-ți calendarul ușor și practic. Cu o tablă magnetică la vedere pentru toată echipa sau toată familia. Ca să știți exact rândul cui e să-l/-o supravegheze pe cel mic/cea mică la lecții, rândul cui e să spele vasele și cine va folosi mâine biroul cu laptop și căști și cameră între 11 și 13. O prinzi ușor pe frigider sau orice altă suprafață metalică și o folosești ori de câte dorești fără stres. Scrii cu markere pe bază de alcool (nu permanente) și ștergi ușor mențiunea după care treci la următoarea zi. O soluție practică, de la Daisler.
  Cod produs PNPD0005
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 1 zi lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni 290x210 mm
  material Magent (marker radieră magnetică incluse)
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii