Rucsac / Geantă / Ghiozdan antifurt de laptop

 • Distribuie pe
 • Preț:
  300,00  LEI
  • Cumpara 2 pentru 250,00  LEI fiecare si câştigi 17%
  • Cumpara 50 pentru 210,00  LEI fiecare si câştigi 30%
  • Cumpara 100 pentru 200,00  LEI fiecare si câştigi 34%

  Un rucsac personalizat pentru laptop este alegerea perfectă pentru tine, pentru a transporta laptopul într-un mod sigur și confortabil.

  Atașează doar fișier vectorial.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf, .ai

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Un rucsac personalizat pentru laptop este alegerea perfectă pentru tine, pentru a transporta laptopul într-un mod sigur și confortabil. În plus, acest rucsac poate fi personalizat cu numele tău, o imagine, un logo sau un citat inspirațional, astfel încât să reflecte personalitatea și stilul tău. Fiecare rucsac este fabricat din materiale durabile și rezistente la apă, pentru a asigura protecția laptopului tău împotriva stropirii și umezelii în timpul utilizării. Rucsacurile noastre pentru laptop-uri au compartimente separate pentru laptop, tablete și alte dispozitive, astfel încât să poți organiza în mod eficient toate obiectele personale de care ai nevoie în timpul călătoriilor sau în timpul activităților zilnice. Un rucsac personalizat pentru laptop poate fi o alegere excelentă pentru un cadou personalizat sau pentru tine, dacă ești mereu în mișcare și dorești să îți protejezi laptopul în timpul transportului. Acesta este un accesoriu esențial pentru cei care sunt mereu în mișcare și doresc să își protejeze laptopul în timpul transportului.
  Cod produs RUPU01
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 10 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  Alte detalii Personalizare DTF 6 x 6 cm
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii