Led sign / Text / Sigla cu efect neon

 • Distribuie pe
 • Preț:
  850,00  LEI

  Led Sign sau text led cu efect neon personalizat. Într-o gamă largă de culori vibrante și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice design interior. Pentru altă dimensiune sau ofertă personalizată scrieți-ne mail la office@daisler.ro

  Pentru că este un produs voluminos taxa de transport diferă de restul produselor.

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Aceste semne luminoase cu led neon sunt perfecte pentru a adăuga o notă modernă și elegantă în orice încăpere. Datorită tehnologiei de ultimă generație, aceste semne oferă un efect de neon autentic, dar fără utilizarea tuburilor de sticlă fragilă. Aceste semne sunt disponibile într-o gamă largă de culori vibrante și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice design interior. Indiferent că doriți să adăugați un mesaj motivațional în biroul dvs. sau să decorați camera copilului cu numele său, putem crea semne luminoase cu led neon care să se potrivească perfect stilului și personalității dvs. În plus, aceste semne sunt extrem de durabile și eficiente din punct de vedere energetic. Cu o durată de viață de până la 50.000 de ore, acestea sunt o investiție durabilă și ecologică în decorul casei sau biroului dvs. Așadar, nu mai așteptați și adăugați o notă de strălucire și stil în decorul interior cu textul cu led neon led sign!
  Cod produs LSPU01
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 10-15 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni Suprafața logo sau text - 70 x 50 cm. Pentru suprafețe mai mari poți trimite cererea pe office@daisler.ro.
  material Plexi 5 mm vizibil 3 cm în exteriorul ledului și banda led. Culori led: Roșu, Albastru, Verde, Alb, Alb cald, Galben, RGB
  Alte detalii Dimensiune text / logo 70x 50 cm. Caracter de minim 10 cm înălțime. Grafica va suferi modificări și se va adapta tehnic la posibilitățile prelucrării ledurilor. Conține transformator și cablu curent 2 m lungime.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii