Cană vintage / retro

 • Distribuie pe
 • Preț:
  50,00  LEI
  • Cumpara 10 pentru 40,00  LEI fiecare si câştigi 20%
  • Cumpara 50 pentru 30,00  LEI fiecare si câştigi 40%
  • Cumpara 100 pentru 26,00  LEI fiecare si câştigi 48%
  • Cumpara 200 pentru 22,00  LEI fiecare si câştigi 56%

  Cana vintage personalizata este un obiect de uz casnic clasic, cu un design retro și un aer de nostalgie.

  Atașează imaginea dorită.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf, .ai, .jpg, .tif, .png

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Cana vintage personalizata este un obiect de uz casnic clasic, cu un design retro și un aer de nostalgie. Aceasta este perfectă pentru persoanele care apreciază obiectele vechi și pentru cei care doresc să-și exprime personalitatea prin intermediul obiectelor de uz zilnic. Cana vintage personalizata poate fi o alegere excelentă pentru un cadou personalizat sau pentru a vă răsfăța pe dvs. sau pe cineva drag cu o cană cu adevărat unică. Această cană poate fi personalizată cu nume, inițiale, un citat inspirațional sau orice alt text sau imagine care să reflecte personalitatea dvs. sau a persoanei care va primi acest cadou. Fiecare cana este realizată din materiale de înaltă calitate, astfel încât să poată fi folosită zilnic. De asemenea, aceasta este potrivită pentru utilizarea la micul dejun, la cafea sau ceaiul de după-amiază, aducând o notă de eleganță și stil vintage în orice moment al zilei. Pe lângă faptul că este o piesă unică și personalizată, cana vintage este și durabilă, ceea ce o face potrivită pentru utilizare pe termen lung. Aceasta poate fi spălată în mașina de spălat vase, iar designul personalizat nu se va estompa sau pierde. Cana vintage personalizata este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un strop de stil retro în viața lor zilnică. Acesta este un cadou minunat și personalizat pentru orice ocazie, iar designul personalizat va face ca această cană să fie o piesă deosebită și iubită în colecția de veselă.
  Cod produs CAPU07
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 2 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni Personalizare prin sublimare 20x5,5 cm.
  material Metal
  Alte detalii Capacitate de 350 ml
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii