Minge antistres

 • Distribuie pe
 • Preț:
  13,50  LEI
  • Cumpara 100 pentru 11,00  LEI fiecare si câştigi 19%

  Mingile antistres personalizate sunt un obiect util și atractiv, care poate ajuta la reducerea tensiunii și la creșterea confortului psihologic.

  Atașează doar fișier vectorial.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf, .ai

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Mingea antistres este un obiect popular folosit în birouri, în locuri publice sau la domiciliu, pentru a ajuta la relaxare și reducerea tensiunii nervoase. Prin strângerea și eliberarea mingii antistres, persoana simte o ușurare de tensiune și eliberare de stres. Mingile antistres personalizate sunt utilizate, de obicei, în campanii de marketing sau în evenimente, cum ar fi conferințe, expoziții sau târguri, fiind oferite ca obiecte promoționale sau cadouri pentru angajați și clienți. De asemenea, acestea pot fi utilizate ca instrumente de branding, prin afișarea numelui sau logo-ului companiei pe mingi, astfel încât acestea să devină vizibile și memorabile. În general, mingile antistres personalizate sunt un obiect util și atractiv, care poate ajuta la reducerea tensiunii și la creșterea confortului psihologic, în același timp, oferind o modalitate eficientă de promovare și branding.
  Cod produs MAPU01
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 5 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni 7,5 × 7,5 × 3,2 cm
  material Plută
  Alte detalii Personalizare prin tampografie 1 culoare, 2x2 cm
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii