Textil Canvas

 • Distribuie pe
 • Preț:
  70,00  LEI

  Materialul canvas poate fi personalizat în funcție de nevoile și preferințele tale. Poate fi făcut cadou altuia sau propriei persoane, mai ales dacă găsești o fotografie sau un citat care să-ți placă. De asemenea poți să îți creezi o dimensiune atipică pe placul tău care să se potrivească cu șasiul vintage sau minimalist de acasă ce așteaptă să fie îmbrăcat.

  Printarea pe suprafaţă mai mare de 1.5 metri lăţime necesită lipire. Te rugăm să iei în calcul acest aspect când plasezi comanda.

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Materialul canvas poate fi personalizat în funcție de nevoile și preferințele tale. Poate fi făcut cadou altuia sau propriei persoane, mai ales dacă găsești o fotografie sau un citat care să-ți placă. De asemenea poți să îți creezi o dimensiune atipică pe placul tău care să se potrivească cu șasiul vintage sau minimalist de acasă ce așteaptă să fie îmbrăcat. Așa că trebuie doar să descarci macheta și să îți dai frâu liber imaginației.
  Cod produs CGPU0001
  Le punem pe curier în 3 zile lucrătoare
  dimensiuni Role de 1 m și 1.5 m lățime
  material Textil
  Alte detalii Nu include șasiu
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii