Retetar / Notes / Planner DL

 • Distribuie pe
 • Preț:
  15,00  LEI

  La cererea clienților, rețetarele Daisler sunt complet personalizabile în funcție de domeniul tău de utilizare a lor. Au o dimensiune ideală pentru o manvrare rapidă. Comandă cu încredere.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Produs destinat industriilor care folosesc compoziții care trebuie desfășurate pe un suport de hârtie pentru o înțelegere aprofundată a lor. Conține coli normale de dimensiune standardizată DL broșate împreună pentru o manevrare facilă. Pot fi personalizate după preferința ta și sunt utile în bucătăriile cu flux mare de personal, în farmacii și nu numai. Comandă acum.
  Cod produs REPU0008
  Le punem pe curier în 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 10x21
  Alte detalii 50 file, 80 gr, clei sus + carton alb spate. Bloc brosat de foi normale sub format DL care se foloseste de ex. in farmacii
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii