Rucsac pentru copii cu carioci

 • Distribuie pe
 • Preț:
  25,00  LEI

  Așa cum îi spune și descrierea, e vorba de un rucsac mic, gata personalizat, care vine însoțit de cinci carioci colorate pentru cei mici. Care pot să-l coloreze și apoi să-l ia în spate pentru a-și ține în el celelalte cărți de colorat. Cel puțin așa am face noi.

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Un accesoriu mega drăguț cu care cei mici se vor distra de minune. Rucsacul poate fi colorat din prima clipă cu cele cinci carioci colorate care vin împreună cu el, astfel că măcar pentru o perioadă de timp, cel mic/cea mică va fi fascinat de el. Bucură-te de bucuria celui/celei mici și stai liniștit/ă, rucsacul chiar poate căra în siguranță cărțile de desenat și jocurile preferate. Și dacă nu e suficientă personalizarea cu care vine (din fabrică) mai putem să-l personalizăm suplimentar și pe spate.
  Cod produs RUC001
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 250×300 mm
  Alte detalii Rucsac din material nețesut cu 5 carioci colorate.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii