Sacosa SISAF 2021

 • Distribuie pe
 • Preț:
  50,00  LEI

  Retrăiește atmosfera festivalului preferat și alătură-te pasionaților de street art din toată țara. Poartă sacoșa oficială a SISAF 2021 produsă de Daisler Print House.

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  La cererea publicului, Daisler Print House și Asociația Art Factory din Sibiu fac acum mult mai accesibile atât de râvnitele sacoșe oferite cadou prietenilor și artiștilor de la cel mai vizual festival din Sibiu. Dacă și tu rezonezi cu mesajele graffiti-urilor de pe pereții sibieni sau cu celebrul Don't Spray & Run. Create aruncă un ochi aici. O sacoșă bună n-a stricat niciodată la casa omului, mai ales că a noastră e realizată din bumbac ecologic.
  Cod produs TBPD1026
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 3 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni 43 x 38 cm , cu două mânere de 35 cm
  material bumbac 100%
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii