Scaun de plajă de închiriat pentru evenimente

 • Distribuie pe
 • Preț:
  50,00  LEI
  • Cumpara 20 pentru 30,00  LEI fiecare si câştigi 40%

  Închiriază scaune de plajă confortabile pentru evenimente. Creează un spațiu relaxant și atrăgător pentru oaspeți! Prețul este pentru închiriere pe 3 zile consecutive.

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Scaunele noastre adaugă un vibe relaxant și atrăgător la orice ocazie. Indiferent dacă organizezi o petrecere în aer liber, un eveniment corporate sau o nuntă, scaunele noastre creează un spațiu relaxant și distractiv pentru oaspeți. Evenimentul tău va fi memorabil și plin de confort!
  Cod produs PUPD02
  dimensiuni H 125 cm, W 55 cm, L 100 cm
  material Lemn de fag de calitate superioara, Textil poliester 100% imprimat cu sigla daisler
  Alte detalii Suportă 140 kg. Închiriere maxim 3 zile consecutive. Se ridică personal de la sediul Daisler de pe str. Avram Iancu 20A, Cluj-Napoca. Nu se livrează.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii