Sticker holographic/cameleon pink/gold

 • Distribuie pe
 • Preț:
  1,56  LEI

  Sticker holographic/cameleon personalizat. Autocolante cameleon pink/gold personalizate de cea mai buna calitate, doar de la Daisler. Acum și cu cerneală albă!

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Sticker holographic/cameleon personalizat. Transformă-ți creațiile în autocolante. Poți să le lipești fie pe frigider, fie pe laptopul tău sau pe cel al prietenilor tăi, pe geamul camerei tale ori pe ușa de la dormitor. Ideile sunt fără număr. Nu trebuie decât să încarci propria creație.
  Cod produs SPU008
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 30 / 50 / 75 / 100 mm
  material Autocolant pvc chameleon pink/gold
  Greutate hârtie/material 100 gr./m2
  Alte detalii Rezista UV si apa insa nu rezista la substante chimice sau de curatenie (solutie curatare suprafete, solutie geamuri etc.). Daca se doreste rezistenta la aceste substante se recomanda infolierea lor.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii