Tablă de scris cu două fețe

 • Distribuie pe
 • Preț:
  49,00  LEI

  Tabla de scris cu două fețe e extrem de practică acasă sau la birou.

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Ideală în HORECA pentru scoatere în evidență a ofertelor speciale, acasă pentru sublinierea sarcinilor rămase încă de făcut (a dus oare cineva gunoiul? a plătit oare cineva factura la curent că azi era ultima zi de plată?) sau pentru joaca de-a școala de acasă. Cine știe cu siguranță în câte feluri poate fi utilizată. Setul conține o tablă de scris clasică (casantă) care are pe spate un o placă de plastic ce funcționează pe post de tablă de scris cu markerul. Vine la pachet cu trei crete dar și un marker și o radieră de șters markerul. Reamintește tuturor care e planul, scopul sau țelul scriindu-l pe oricare dintre cele două fețe ale tablei. Șterge-l când e atins și continuă. Setul conține o tablă de scris clasică (casantă) care are pe spate un o placă de plastic ce funcționează pe post de tablă de scris cu markerul. Vine la pachet cu trei crete dar și un marker și o radieră de șters markerul. Dimensiune 310×210×12 mm
  Cod produs PPPD0049
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 3 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni 310×210×12 mm
  material Lemn (cretă, pix special, radieră inclusă)
  Alte detalii Culori negru și kraft.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii