Tablou "Piesa Noastră"

 • Distribuie pe
 • Preț:
  89,00  LEI

  Tabloul "piesa noastră" este un must-have pentru melomani. Fie că preferați piesele rock sau electro, tabloul va fi un cadou grozav pentru oricine. În special în cupluri, în perioada aceasta.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .mp3,.wav,.flac

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul este gratuit pe teritoriul României, dacă valoarea comenzii depășește 250 lei. În caz contrar, costul de livrare este de 15 lei, de asemenea doar pe teritoriul României, pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Piesa care te/vă inspiră poate fi regăsită de acum și pe ... pereți. Tablourile "piesa noastră" sunt gândite ca un cadou de cuplu, dar funcționează la fel de bine și atunci când ai/aveți nevoie de o motivație suplimentară ori când ești/sunteți nostalgic/nostalgici. Bazată pe conceptul Daisler Fine Art, tabloul reprezintă transcrierea bidimensională a undelor audio care formează piesa ta/voastră. Cool, nu?
  Cod produs TFAPU0001
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 30x40cm / 50x70cm / 35x50cm
  Alte detalii Tablou Fine-Art: Ramă de lemn, protecție de sticlă / Tablou Canvas: Lemn cu suport de prins pe perete, Material: 100% poliester
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii