Lucrare de licență

 • Distribuie pe
 • Preț:
  35,00  LEI

  Lucrarea ta de licență e la doar câteva click-uri distanță! Prețurile de pe site pot să difere de prețurile din showroom. Întrebări sau informații la telefon: 0264 432 119

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Lucrarea ta de licență e la doar câteva click-uri distanță! Alege culoarea dorită, descarcă și completează macheta noastră și încarc-o apoi înapoi pe site împreună cu conținutul lucrării tale, iar de restul ne ocupăm noi. Te asigurăm că vei avea lucrarea gata în maxim 72 de ore (la care se adaugă termenul de livrare) pentru livrări în țară sau maxim 48 de ore pentru ridicare din magazin. Responsabilitatea pentru conținutul lucrărilor îți aparține însă în totalitate.
  Culoare multicolor
  Cod produs licentaconfig0001
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 3 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  material Copertă îmbracată în material imitație piele. Conținut tipărit pe hârtie de 80gr. pe o singură față.
  Alte detalii Format A4 (210 x 297 mm). Legare cu șină metalică ce permite deschiderea lucrării și înlocuirea foilor greșite, acest lucru se poate face doar la sediul nostru și contra cost.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii