Lucrare de licență (farmacie)

 • Distribuie pe
 • Preț:
  30,00  LEI

  Atenție! Prețurile de pe site pot să difere de prețurile din showroom!

  Selecteaza intervalul de pagini in care se situeaza lucrarea ta.

  Înainte te rugăm să descarci șablonul de copertă și să-l completezi iar mai apoi să-l atașezi aici. Editarea șablonul se face doar cu Acrobat Reader si nu din web-browser. Dacă șablonul nu este cel pus la dispoziție de noi e posibil ca întreaga comandă sa sufere modificări de preț sau chiar anularea ei.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf

  Înainte să atașezi conținutul te sfătuim să verifici încă odata lucrarea și să te asiguri că totul este exact cum vrei sa fie listat.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul este gratuit pe teritoriul României, dacă valoarea comenzii depășește 250 lei. În caz contrar, costul de livrare este de 15 lei, de asemenea doar pe teritoriul României, pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Lucrarea ta de licență e la doar câteva click-uri distanță! Descarcă și completează macheta noastră și încarc-o apoi înapoi pe site împreună cu conținutul lucrării tale, iar de restul ne ocupăm noi. Te asigurăm că vei avea lucrarea gata în maxim 72 de ore (la care se adaugă termenul de livrare) pentru livrări în țară sau maxim 48 de ore pentru ridicare din magazin. Responsabilitatea pentru conținutul lucrărilor îți aparține însă în totalitate.
  Culoare multicolor
  Cod produs PULF0001
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni Format B5 (176 × 250 mm)
  Alte detalii Coperta simplă se tipărește pe carton de 300 gr./mp iar coperta tare se tipărește pe mucava de 1.7 mm grosime, înfoliată lucios. Conținut tipărit pe hârtie de 80gr. pe o singură față. Legare prin broșare (lipire la cald).
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii